Πριν από δύο εβδομάδες, Παρασκευή μεσημέρι στις 11 του μήνα μια 37χρονη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών βρισκόταν στον παραλιακό δρόμο στη Νέα Κίο, έχασε την ζωή της, καθώς συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο που πήγαινε με τουλάχιστον 170 χιλιόμετρα.

Δύο αυτοκίνητα έκαναν κόντρες στον παραλιακό δρόμο, που για όσους γνωρίζουν έχει μονάχα δύο κατευθύνσεις. Η μοιραία σύγκρουση προκάλεσε θλίψη και οργή στους κατοίκους της περιοχής. Όπως λένε, δεν είναι μόνο να αποδοθεί δικαιοσύνη αλλά να παρθούν μέτρα. Μέτρα που δεν θα φοβούνται να κυκλοφορήσουν στους δρόμους και κυρίως να μην συμβεί ξανά άλλη τραγωδία.

Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων στη Νέα Κίο

Αστυνομικοί όλων των υπηρεσιών πραγματοποίησαν στη Νέα Κίο, στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων, σε περιοχές και εστίες που διαπιστώνεται έντονη παραβατικότητα.

Με συμμετοχή αστυνομικών των Τμημάτων Τροχαίας Άργους-Μυκηνών και Ναυπλίου καθώς και των Ομάδων Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Αργολίδας και Αττικής και Κορινθίας, καθώς και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας,
από τις 06.00 της Τετάρτης έως 06:00 της Πέμπτης, οι αστυνομικοί έλεγξαν συνολικά, 328, άτομα και 291 οχήματα, ενώ:

  • προσήχθησαν 5 άτομα,
  • συνελήφθησαν 3 άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας,
  • ακινητοποιήθηκαν 3 οχήματα και
  • βεβαιώθηκαν 67 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.