Σε αντιφάσεις έχει πέσει η 50χρονη οικιακή βοηθός που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία της 50χρονης στα Καμένα Βούρλα.

Η οικιακή βοηθός οδηγήθηκε χθες, Τρίτη, ενώπιον του εισαγγελέα, με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας και του νόμου περί όπλων. Από την πρώτη στιγμή αρνείται τα όσα τις αποδίδονται, υποστηρίζει ότι δεν σκότωσε εκείνη την ηλικιωμένη και ότι έχει προβλήματα υγείας και συγκεκριμένα ότι έχει υποστεί εγκεφαλικό.

Ωστόσο, έχει πέσει σε αντιφάσεις, σύμφωνα με την εκπομπή «Live News».

Ειδικότερα, η αστυνομία ζητούσε από την 50χρονη να δώσει τα ρούχα που φορούσε την ημέρα του εγκλήματος και αρχικά είπε ότι τα έχασε. Στη συνέχεια υποστήριξε ότι κάποιος της τα έκλεψε από το μπαλκόνι όπου τα είχε απλώσει.

Όσον αφορά στους ισχυρισμούς της για το εγκεφαλικό, είπε ότι πήγε στο νοσοκομείο της Λάρισας και όχι στη Λαμία, την επομένη του εγκλήματος, αλλά από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, δεν διαπιστώθηκε κάτι τέτοιο.

Οι Αρχές κάνουν φύλλο και φτερό το κινητό τηλέφωνο της οικιακής βοηθού, ώστε να διαπιστωθεί αν είχε επικοινωνία με τη 80χρονη πριν από τη δολοφονία αλλά και αν επικοινώνησε με κάποιον μετά τη δολοφονία της γυναίκας.

Καλλιακμάνης: Ένας άνθρωπος που δύσκολα θα ομολογήσει

«Άκουσα εδώ πως προσπαθούσε να βρει τρόπους να παραπλανήσει μετά την κλοπή. Αυτό δείχνει έναν άνθρωπο που δύσκολα θα ομολογήσει. Φτιάχνει σενάρια. Φαίνεται από τις κάμερες πως έμεινε στο σπίτι 1,5 ώρα, ενώ αυτή λέει για 5 λεπτά. Ίσως συζητούσανε, να τη μαχαίρωσε και να έφυγε αμέσως. Η αστυνομία βρήκε DNA της στο σπίτι, αλλά αυτό μπορεί να είναι φυσιολογικό γιατί μπαινόβγαινε στο σπίτι. Δεν ξέρω αν βρέθηκαν ίχνη αίματος στο σπίτι της, γιατί είχε ματωμένα παπούτσια. Ένα μικρό ίχνος θα μπορούσε να δώσει ένα ατράνταχτο στοιχείο. Όπως και το όπλο» είπε ο Γιώργος Καλλιακμάνης, επίτιμος πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Α. Αττικής, μιλώντας στο Mega για την υπόθεση.

Την Παρασκευή αναμένεται η απολογία της 50χρονης στον ανακριτή.