Στην κακουργηματική δίωξη του εισαγγελέα για τον θάνατο του 19χρονου σε λούνα παρκ της Χαλκιδικής τον περασμένο Αύγουστο, μίλησε ο Γιώργος Καμπαϊλής, πατέρας του άτυχου Γιάννη.

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Πολυγύρου άσκησε κακουργηματική δίωξη στον ιδιοκτήτη του υπαίθριου χώρου αναψυχής, του χειριστή του παιχνιδιού crazy dance και του μηχανικού. Μιλώντας στην εκπομπή «Open Τώρα», ο πατέρας του 19χρονου σχολίασε την απόφαση και αναφέρθηκε και στα επόμενα βήματα του προκειμένου να προστεθούν επιπλέον στοιχεία στη δικογραφία.

«Η προσπάθεια της Εισαγγελίας και γενικότερα η όλες διαδικασίες τρέξανε σχετικά πάρα πολύ γρήγορα. Νομίζω ότι για αρχή είμαστε πάρα πολύ καλά. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι της δικαιοσύνης κάνουν το αυτονόητο», είπε αρχικά.

«Από εδώ και πέρα σαφώς έχουμε πάρα πολύ δουλειά. Στο κομμάτι όλων των υπόλοιπων εμπλεκομένων. Αύριο το πρωί στον προϊστάμενο εισαγγελέα Πολυγύρου θα μεταβώ με τους δικηγόρους μου για να ενισχύσουμε με επιπλέον στοιχεία από έρευνες, τα οποία χρίζουν σοβαρής αξιολόγησης. Στοιχεία τα οποία θεωρούμε ότι δεν έχουν εμφανιστεί στη δικογραφία», είπε ο πατέρας του 19χρονου θύματος.

Μετά την απαγγελία κατηγοριών, θα κληθούν το επόμενο διάστημα να απολογηθούν στον ανακριτή Πολυγύρου.