Νέα επιχείρηση της αστυνομίας πραγματοποιήθηκε σε καταυλισμούς Ρομά στη Δυτική Αττική, νωρίς το πρωί της Τρίτης (2/10). Από τις πρώτες πρωινές ώρες πάνοπλοι αστυνομικοί, πραγματοποίησαν εφόδους σε σπίτια.

Οι άντρες των ΕΚΑΜ, όπως φαίνεται και στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ , συνέλαβαν 6 άτομα εντόπισαν και κατέσχεσαν πιστόλια, περισσότερα από 250 φυσίγγια των 9 χιλιοστών και κινητά τηλέφωνα.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες, από την Διεύθυνση Αστυνομίας και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, ΟΠΚΕ, ΔΙ.ΑΣ, ΥΑΤ, Τροχαία καθώς και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος για τον εντοπισμό ναρκωτικών.

🎯 Σήμερα, πρωινές ώρες, πραγματοποιήθηκε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στη Δυτική #Αττική για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας.🔗 Μεταξύ άλλων έγιναν 6 συλλήψεις, ενώ κατασχέθηκαν πιστόλια, πάνω από 250 φυσίγγια 9mm, κινητά κ.α.👮‍♂️ Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε από τη Διευθ. Αστυνομίας και την Υποδ. Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, ενώ συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις της ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ, ΥΑΤ, Τροχαίας, Σ.μηΕ.Α. καθώς και αστυνομικός σκύλος.

Posted by Ελληνική Αστυνομία on Wednesday, October 2, 2024