Στα ίχνη του serial killer αδέσποτων που κατηγορείται για μια σειρά από περιστατικά θανάτωσης αδέσποτων στο Βόλο ακόμα και με μαχαιρώματα, φέρεται να βρίσκεται η Αστυνομία.

Καταγγελίες που έφτασαν στο taxydromos.gr, μιλούν για τουλάχιστον 10 περιστατικά τις τελευταίες δύο εβδομάδες, που αφορούν τρία σκυλιά και επτά γάτες. «Εχω ενημερώσει την αστυνομία και έχουν ξεκινήσει οι έρευνες από μέρες. Προσπαθούμε να δούμε εάν πρόκειται για ένα άτομο ή για συμμορία δραστών που προχωρούν σε αυτές τις κτηνωδίες. Έχω ενημερώσει και τους κτηνιάτρους, έτσι ώστε όποιο παρόμοιο περιστατικό φτάνει σε εκείνους, να ενημερώνουν τις αρχές» αναφέρει η Δήμητρα Γιουβανίδη, καταστηματάρχης της περιοχής που πριν λίγες μέρες προχώρησε σε καταγγελία όταν είδε ένα γατάκι να φέρει βαθύ τραύμα από μαχαίρι στην οδό Ερμού στο Βόλο.

Την περασμένη εβδομάδα, ένας σκύλος εντοπίστηκε να ψυχορραγεί μέσα σε λίμνη αίματος στη συμβολή των οδών Σπυρίδη και Καραολή, μετά από χτύπημα που δέχτηκε με αιχμηρό αντικείμενο και που σύμφωνα με ειδικούς ήταν στοχευμένο για να επιφέρει τον θάνατο.

Ο δράστης μάλιστα έχει καταγραφεί με κουκούλα να στήνει ενέδρα σε γατάκι στην οδό Αγίου Νικολάου. Το πλησιάζει το ταΐζει για να το ηρεμήσει και έπειτα με αιχμηρό αντικείμενο το τραυματίζει θανάσιμα. Εκείνο τρέχει σοκαρισμένο για να σωθεί όμως καταλήγει έξω από μια κλινική.

«Ηταν η μασκότ της γειτονιάς μας. Το ταΐζαμε, το φροντίζαμε. Αυτό μας διάλεξε και ποτέ δεν προκάλεσε κάποιο πρόβλημα», ανέφερε μιλώντας στον Ταχυδρόμο, ιδιοκτήτρια του καταστήματος, έξω από το οποίο βρέθηκε μαχαιρωμένο το γατί. Ο δράστης φορούσε σκούρα ρούχα και κουκούλα, ενώ φαίνεται να επιστρέφει στο σημείο μετά την αποτρόπαια πράξη του για να δει αν το γατί είχε καταλήξει.