Η επίθεση που δέχθηκε ο κτηνοτρόφος στο Ρέθυμνο από άγνωστο δράστη, ο οποίος τον πυροβόλησε και του έκοψε τη γλώσσα, φαίνεται ότι δεν σχετίζεται με την επίθεση με καυστικό υγρό στον γιο του, όπως αρχικά είχε ειπωθεί.

Ειδικότερα, ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Live News» ανέφερε ότι η έρευνα της αστυνομίας στρέφεται πλέον σε ένα εντελώς διαφορετικό σενάριο.

Συγκεκριμένα, φαίνεται πως έχουν προκύψει νέα στοιχεία που αφορούν τις μετέπειτα κινήσεις του δράστη, ενώ «κλειδί» για την υπόθεση είναι το κόψιμο της γλώσσας του.

Η κατάσταση της υγείας του κτηνοτρόφου

Ο 69χρονος κτηνοτρόφος βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) και πλέον νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου, έχοντας διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του.

Μέχρι στιγμής, οι Αρχές έχουν στα χέρια τους το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας στην κτηνοτροφική μονάδα όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνονται καρέ καρέ οι κινήσεις του.

Στο βίντεο εικονίζεται ένας εύσωμος άνδρας που φοράει κάλτσα στο κεφάλι του, βγάζει μαχαίρι ή ψαλίδι, όπως αναφέρουν οι αστυνομικοί, σκύβει και κόβει τη γλώσσα του άτυχου 69χρονου.