Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε μια 19χρονη από τη Χαλκίδα, από τον σύντροφό της, όταν του ζήτησε να χωρίσουν.

Ήταν 7 Ιουλίου όταν η νεαρή γυναίκα έζησε τον απόλυτο εφιάλτη.

«Εκείνο το βράδυ, ήμουν για ποτό, όταν μου επιτέθηκε στο πάρκινγκ του μαγαζιού, που βρισκόμασταν. Το μαρτύριό μου, όμως, συνεχίστηκε στο σπίτι. Είχε παραβιάσει την πόρτα και με περίμενε. Με χτυπούσε με μπουνιές σε όλο μου το σώμα, έφτυνα αίμα, πολύ αίμα. Μέσα στη ζάλη μου, θυμάμαι, ότι είχε πάρει ένα μαχαίρι και με κυνηγούσε», συγκλονίζει η 19χρονη, μιλώντας στο Star.

«Από τότε κρύβεται, πέρασε το αυτόφωρο και δεν έγινε τίποτα. Φοβάμαι για τη ζωή μου, οι αρχές δεν έχουν κάνει το παραμικρό, δεν μπορώ να κυκλοφορήσω ελεύθερα, και εκείνος συνεχίζει κανονικότατα τη ζωή του, χωρίς να έχει πάθει τίποτα από το νόμο. Πρέπει να τιμωρηθεί, η ζωή μου έχει γίνει μετά από αυτό μια κόλαση», προσθέτει το θύμα.

 «Δεν αναγνώριζα το παιδί μου» λέει η μητέρα της 19χρονης

H μητέρα της 19χρονης ζητά δικαιοσύνη καθώς το παιδί της βρίσκεται ακόμη σε σοκ μετά απ’ όσα έζησε.

«Όταν την είδα δεν αναγνώρισα το παιδί μου, την αναγνώρισα μόνο από αυτό που φορούσε. Το πρόσωπό της ήταν απλά μέσα στα αίματα. Το παιδί είναι πάντα με συνοδεία για να πιει ένα καφέ πρέπει να έχουμε ένα σύνοδο δίπλα για να είμαι εγώ καλυμμένη ότι το παιδί μου είναι ασφαλές», λέει σοκαρισμένη η μητέρα της.

Παραμένει ασύλληπτος ο δράστης

Παρότι το θύμα έχει κινηθεί νομικά, ο δράστης εδώ και δυο μήνες παραμένει ασύλληπτος.

Η δικηγόρος της 19χρονης, Μαρία Κεφαλά Καρλή, δηλώνει: «Αφού βγήκε το θύμα από τον Ευαγγελισμό, την παρακολουθούσε έξω από το σπίτι της μητέρας της. Έχουμε κατάθεση από την ίδια τη γιαγιά και την αδερφή του δράστη αναφορικά με τη βιαιότητα του χαρακτήρα του».