Θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τον ίδιο τον σύζυγό της, που έβγαλε μαχαίρι και της επιτέθηκε μπροστά στην κόρη τους, έπεσε μία γυναίκα στον Βόλο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας η ίδια ανακοίνωσε την Παρασκευή 30/8 στον 55χρονο σύζυγό της ότι θέλει να χωρίσουν και τότε εκείνος έγινε έξαλλος. Ο άνδρας αποπειράθηκε χωρίς επιτυχία, να χτυπήσει και τους γονείς της συζύγου του, και παππούδες του κοριτσιού, μέσα στο σπίτι τους στη Νεάπολη.

Όπως μεταδίδει το gegonota.news όλα ξεκίνησαν από ένα φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον άνδρα και τους γονείς της συζύγου του ζευγαριού, το απόγευμα της Παρασκευής.

Ο δράστης, που ως τότε εξύβριζε και απειλούσε τα πεθερικά του, έβγαλε ξαφνικά ένα μαχαίρι και τους επιτέθηκε. Όμως, η σύζυγός του μπήκε στη μέση και το μαχαίρι χτύπησε το μηρό της προκαλώντας της τραύμα βάθους τριών εκατοστών.

Η γυναίκα βρέθηκε σε κατάσταση σοκ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση εναντίον του συζύγου της.

Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της συζύγου και απειλή σε βάρος των γονέων της και της ανήλικης κόρης. Πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί εντός της εβδομάδας στον ανακριτή.