Με γυρισμένη πλάτη στην κάμερα ο 19χρονος από τη Θεσσαλονίκη περιέγραψε πως φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από την πρώην 18χρονη φίλη του, ξεκαθαρίζοντας ότι ένιωσε «αηδιασμένος» μετά τη φερόμενη εγκληματική πράξη.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News ανέφερε ότι στο παρελθόν είχε σχέση με την κατηγορούμενη, μέχρι που χώρισαν. Έκτοτε, της ζήτησε να μην έχουν επαφή, αλλά εκείνη φέρεται να μην εισάκουσε την επιθυμία του.

Το απόγευμα της περασμένης Τρίτης λοιπόν οι δυο τους συναντήθηκαν και πήγαν μαζί σε ένα σπίτι στο Πανόραμα. Ο 19χρονος υποστήριξε πως υπήρξε κατανάλωση αλκοόλ και ότι έχασε τις αισθήσεις του, με την κοπέλα να προχωρά στο βιασμό του.

«Άρχισε να μου στέλνει φωνητικά μηνύματα με τις φίλες της και να με χλευάζουν, ενώ εγώ ήμουν σε κακό σημείο της ζωής μου. Είχαμε πάει ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. Είχαμε συμφωνήσει να διαχειριστεί αυτή το αλκοόλ μου, ώστε να μην καταλήξω σε χάλια κατάσταση», είπε χαρακτηριστικά.

«Μου έδινε παραπάνω ποτά από αυτά που μπορούσα να διαχειριστώ. Πολλές φορές έκανα black out. Το μόνο που θυμάμαι ήταν να ανοίγω τα μάτια μου κι εκείνη να είναι δίπλα μου. Την ρώτησα τι έγινε και εκείνη μου είπε δεν έγινε τίποτα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Έπειτα, σημείωσε πως «ένιωσα ότι ήταν βιασμός και ένιωσα πολύ αηδιαστικά, γιατί δεν είχα τις αισθήσεις μου για πολλή ώρα. Της είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν ήθελα να την ξαναδώ και ένιωσα ότι εκμεταλλεύτηκε αυτό το γεγονός».

«Λέει ψέματα – Την περιόριζε»

Η δικηγόρος της 18χρονης, Ξανθίππη Μωυσίδου, μίλησε στην εκπομπή του Mega και ισχυρίστηκε ότι η καταγγελία είναι ψευδής, αναφέροντας ότι το φερόμενο θύμα επιθυμούσε επαφή με την κατηγορούμενη.

Μάλιστα, για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς της, είπε ότι ο 19χρονος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας προκειμένου να μη χωρίσει με την κοπέλα, αναφέροντας ότι ο νεαρός ήταν «χειριστικός».

«Ο ίδιος ήταν χειριστικός τους 11 μήνες που είχαν σχέση. Σε αυτό το διάστημα είχε καταπιεστικές εκδηλώσεις, την περιόριζε. Εκείνη αποφάσισε να χωρίσουν κι αυτός έκανε απόπειρα αυτοκτονίας και νοσηλεύτηκε. Προσπάθησε να την προσεγγίσει για να τα ξαναβρούν και ακολούθησε αυτό», είπε η δικηγόρος, τονίζοντας πως ο 19χρονος εκείνο το βράδυ είχε προμηθευτεί αλκοόλ, διεγερτικά χάπια και προφυλακτικά.