«Δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα από εκείνη τη στιγμή», λέει ο 20χρονος που κατήγγειλε ότι τον βίασε η 18χρονη πρώην του στη Θεσσαλονίκη.

«Μιλάω με φίλους, για να αποτραβήξει λίγο την προσοχή μου… Είχαμε σχέση παλαιότερα. Είχαμε μιλήσει, για να τα ξαναβρούμε και μου έθεσε κάποιες προϋποθέσεις, οι οποίες δεν με ευχαριστούσαν, και της είπα ότι δεν θέλω και να βγούμε μια τελευταία φορά και μετά από τότε δεν θέλω να την ξαναδώ. Και βρεθήκαμε και κατά τη διάρκεια… έγινε αυτό που… Εγώ δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα από εκείνη τη στιγμή», είπε στο «Live News» ο νεαρός.

Ο 20χρονος ανέφερε πως η πρώην σύντροφός του εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο ίδιος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και τον βίασε.

Κατά τον καταγγέλλοντα, όλα έγιναν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή του Πανοράματος. Λίγες ώρες μετά την καταγγελία του 19χρονου, η 18χρονη, η οποία αρνείται την πράξη, εντοπίστηκε από αστυνομικούς και συνελήφθη.

«Η επαφή μας ήταν συναινετική», ισχυρίζεται η 18χρονη

Η εισαγγελέας στη Θεσσαλονίκη άσκησε εναντίον της γυναίκας ποινική δίωξη για βιασμό, πράξη που έγινε χωρίς τη συναίνεση του 20χρονου, και στη συνέχεια την παρέπεμψε να απολογηθεί σε τακτική ανακρίτρια.

Από την πλευρά της, η γυναίκα υποστηρίζει πως η επαφή τους ήταν συναινετική, ενώ εκείνο το βράδυ ισχυρίστηκε πως ο άνδρας είχε καταναλώσει αλκοόλ και χάπια. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι γνωρίστηκαν μέσω Instagram, είχαν 10 μήνες σχέση και, όταν εκείνη του είπε να χωρίσουν, ο 20χρονος έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Η νεαρή γυναίκα απολογήθηκε και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους.