Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της ηλικιωμένης από τον Βύρωνα που έπεσε θύμα άγριας διάρρηξης, όπως η κόρη της που μένει σε κοντινή απόσταση, δηλώνοντας ότι ο δράστης τη χτύπησε για να αποσπάσει λεφτά και τιμαλφή.

Η γυναίκα μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ανέφερε: «“Έχεις λεφτά;”, με ρώτησε. Λέω ότι δεν έχω ούτε λεφτά, ούτε χρυσαφικά και μου κοπανάει μια σφαλιάρα. Μετά έχει ένα σαν στυλό και μου το έβαζε στην κοιλιά. “Δεν έχει λεφτά, τίποτα, ε;”, μου είπε. Δεύτερη φορά».

«Όπως κάθομαι, μου δίνει μια κουτουλιά και με περιέλουσαν τα αίματα. Λέω να ανάψω το φως, να πλυθώ, γιατί έτρεχαν τα αίματα και είπε: “Συγγνώμη, δεν το ήθελα”», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο κατηγορούμενος, χθες, Πέμπτη 29/8 το πρωί, αφού παραβίασε παράθυρο του ισογείου σπιτιού της ηλικιωμένης, στην οδό Κορδελιού, την ακινητοποίησε με τη χρήση σωματικής βίας και αμέσως μετά αφαίρεσε τιμαλφή και χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια ο φερόμενος ως δράστης πήγε στο διπλανό σπίτι, όπου διαμένει η κόρη της, και αφού την απείλησε αφαίρεσε, επίσης, διάφορα τιμαλφή.

Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, που έσπευσαν στο σημείο, συνέλαβαν τον 40χρονο ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σεσημασμένος.