Σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία -και όχι μόνο- ο επεισοδιακός γάμος στον Πύργο Ηλείας, όπου ο γαμπρός χαστούκισε τη νύφη όταν εκείνη τον πάτησε στο σημείο που ακούγεται το «η δέ γυνή ἵνα φοβῆται τόν ἄνδρα».

Αν και η νύφη επιχειρεί να ρίξει τους τόνους, υποστηρίζοντας ότι ο σύζυγός της δεν τη χαστούκισε, αλλά την έσπρωξε, παρά τις μαρτυρίες που λένε ότι εκείνη λιποθύμησε από το σοκ, η μητέρα της μιλώντας στο «Live News» εξομολογείται ότι φοβάται πως θα φέρουν την κόρη της νεκρή.

«Τον πάτησε στον γάμο και γυρνάει και της έδωσε μια σφαλιάρα, πέφτει κάτω αυτή ξερή, λιπόθυμη και αυτός πάει να φύγει. Ο πατέρας του, η μάνα του, αμέτοχοι όλοι, να φύγει το παλικάρι. Καλούμε την αστυνομία, έρχεται η αστυνομία. “Δεν μπορώ να επέμβω”, μας είπαν. Αν τη σκότωνε, δεν θα μπορούσε να επέμβει η αστυνομία. Τι να κάνω εγώ τώρα; Πού να πάω;», αναρωτιέται.

«Ήμουν μέσα, απέναντί του που τη χαστούκισε και με κοίταγε κιόλας. Μπήκε να συνεχίσει τον γάμο. Της λέω: “Θα κάνεις αυτό το πράγμα;” και μου είπε: “Ναι”, και μπήκε μόνη της με κλειστές τις πόρτες και ήρθε η αστυνομία και μου λένε: “Είναι ενήλικη. Αφήστε τη!».

«Να μου τη φέρουνε πεθαμένη, θα τους διαλύσω», ξεσπά.

Όπως λέει, «ο γαμπρός ούτε γραβάτα δε φόραγε». «Ήταν έτοιμος για ξύλο. Δεν ήθελε να κάνει τον γάμο την παραμονή το βράδυ. Γιατί εγώ είμαι παντρεμένη δεύτερη φορά, έχω δεύτερο άντρα, να μην παρουσιαστεί ο άντρας μου πουθενά στη φωτογραφία, γιατί του χρόνου, λένε, μπορεί να έχω άλλον… Είμαι ακόμα νοσοκομείο, γιατί χθες το βράδυ πήγα στο νοσοκομείο. Με ενέσεις ήμουνα και με χάπια, για να μπορώ να στέκομαι όρθια», είπε η μητέρα της νύφης.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που τη χτύπησε

Αυτή δεν ήταν, όπως φαίνεται, η πρώτη φορά που ο γαμπρός σήκωνε το χέρι του πάνω στη νύφη. Στο παρελθόν, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται η μητέρα της, το είχε ξανακάνει.

«Τα περιστατικά βίας μεταξύ του γαμπρού και της νύφης υπήρχαν πάλι πριν δύο, τρία χρόνια. Τα παραβλέψανε όλα, αποφασίσανε να κάνουνε το παιδάκι και να παντρευτούνε. Ο γαμπρός απ’ ότι φαίνεται επενέβαινε στην κόρη μου. Εγώ αυτό κατάλαβα και με αυτό που είδα», αναφέρει.

«Στον εισαγγελέα υπάρχουν περιστατικά, τα οποία αναίρεσε η κόρη μου, γιατί ήταν έγκυος. Παλιά τη χτυπούσε και υπάρχουν στα δικαστήρια και στην εισαγγελία. Πηγαίναμε και αναιρούσαμε τα δικαστήρια. Με την κοιλιά στο στόμα πήγε και τα αναίρεσε. Έχει ξαναγίνει αυτό παλιά, πριν τρία χρόνια», λέει.

Η μήνυση που αποσύρθηκε

Όπως αποκαλύπτει το «Live News», το 2020 η γυναίκα είχε μηνύσει και τον σύζυγό της και τον αδερφό του για εξύβριση, απειλή και σωματική βλάβη. Η μήνυση αφορούσε περιστατικά που είχαν γίνει από τον Ιανουάριο του 2020 μέχρι τον Ιούλιο του 2020. Είχε οριστεί, μάλιστα, δικάσιμος, αλλά έπαιρνε αναβολές. Τελικά, η μήνυση αποσύρθηκε.

Συγκεκριμένα η μήνυση ανέφερε: «Ο πρώτος κατηγορούμενος προξένησε στη σύντροφό του σωματική κάκωση και βλάβη της υγείας της. Συγκεκριμένα, χτυπούσε τη σύντροφό του, πότε με σφαλιάρες στο πρόσωπο, πότε σφίγγοντάς της τον λαιμό, πότε πιάνοντάς της τα χέρια και πότε τραβώντας της τα μαλλιά, με αποτέλεσμα να της προκαλεί έντονους πόνους. Απείλησε τη σύντροφό του: “Αν σε δω μπροστά μου θα σε σκοτώσω”, με πρόθεση να της προκαλέσει τρόμο και ανησυχία. Ο κατηγορούμενος είπε στη σύντροφό του: “Ντροπή σου, που τα είπες στον πατέρα σου! Νόμιζα ότι είσαι γυναίκα και έβαλες τον πατέρα σου να πάει στον αδελφό μου”. Ο αδελφός του, ο δεύτερος κατηγορούμενος, την έβρισε χυδαία».