Αθώα κρίθηκε μια γυναίκα, η οποία κάθισε στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, ύστερα από καταγγελία της 18χρονης κόρης της, η οποία ανέφερε ότι η μητέρα της τη χτύπησε με σκουπόξυλο και την κλείδωσε στο δωμάτιό της, επειδή αντιλήφθηκε ότι ανέβαζε στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες της και έβγαινε ραντεβού με άγνωστους άνδρες.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης απήλλαξε τη μητέρα, καθώς δέχθηκε ότι η κόρη προέβη εκδικητικά στην καταγγελία, όταν οι γονείς της τής έκαναν παρατήρηση.

Κατά την κατάθεσή του, όπως αναφέρει το grtimes.gr, ο πατέρας της 18χρονης είπε ότι η κόρη του χρησιμοποιούσε το κινητό του τηλέφωνο, για να βγάζει φωτογραφίες, καθώς της είχαν απαγορεύσει να χρησιμοποιεί το δικό της.

«Δεν τις έσβηνε και τις βρήκα στο κινητό μου. Πήγαινε στο μπάνιο κρυφά και έβγαζε γυμνές φωτογραφίες, για να τις ανεβάσει μετά στο διαδίκτυο», κατέθεσε ο ίδιος στο δικαστήριο, επισημαίνοντας ότι πρόσφατα πληροφορήθηκε τα ραντεβού της κόρης του. «Έμαθα ότι θα έβγαινε δύο διαφορετικά ραντεβού την ίδια ημέρα, με διαφορετικούς ενήλικες άντρες. Η μητέρα της τη βρήκε μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Φοβόταν μήπως κινδυνέψει. Τη μάλωσε, γι’ αυτό την κατήγγειλε την ίδια ημέρα. Το κάνει αυτό από τον Ιούνιο, που σταμάτησε το σχολείο για το καλοκαίρι», είπε.

Κατά την απολογία της, η μητέρα επανέλαβε όσα κατέθεσε ο σύζυγός της, ενώ αρνήθηκε όσα κατήγγειλε η 18χρονη στην αστυνομία. «Θυμώνει πολύ μαζί μου, όταν δεν την αφήνω να κάνει αυτό που θέλει», ανέφερε, τονίζοντας ότι σκοπεύει να ζητήσει τη συνδρομή ψυχολόγου για την υποστήριξη της κόρης της.