Στη σύλληψη γνωστού τραγουδιστή προχώρησαν οι αστυνομικοί του τμήματος Ρόδου μετά την υποβολή μήνυσης σε βάρος του για σοβαρό επεισόδιο, που φέρεται να προκάλεσε σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, με θύμα τη σύζυγο γνωστού εστιάτορα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική, η 32χρονη βρισκόταν χθες, Πέμπτη, γύρω στη 1:15 σε κατάστημα στο κέντρο της Ρόδου με τον σύζυγό της. Εκεί τραγουδούσε ζωντανά ο 43χρονος, ο οποίος απρόκλητα άρχισε με το μικρόφωνο να απευθύνεται σε εκείνην με τρόπο απαξιωτικό.

Όταν τελείωσε το πρόγραμμα, πέρασε από δίπλα της, της ζήτησε να μπει στον εσωτερικό χώρο του καταστήματος και εκεί φέρεται να την εξύβρισε, να την έπιασε από τα χέρια και να την πέταξε σε μία πολυθρόνα. Η 32χρονη διατείνεται ότι τη χτυπούσε στην πολυθρόνα επανειλημμένως, τραβώντας την και σπρώχνοντάς την, προκαλώντας της εκχυμώσεις και εκδορές παντού.

Μόλις αντιλήφθηκαν οι υπάλληλοι του μαγαζιού καθώς και ο σύζυγός της το περιστατικό, αυτός έσπευσε αμέσως στο σημείο, τον τράβηξε από πάνω της και τον ακινητοποίησε.

Τότε ο τραγουδιστής άρχισε να βρίζει και τους δύο, οι οποίοι εν τέλει αποχώρησαν από το κατάστημα.