Η γυναίκα οδηγός του αγροτικού στην οποία τοποθετήθηκε ο άτυχος Γιώργος Νταγιάκος λίγα λεπτά μετά τον πυροβολισμό που δέχθηκε στο Λασίθι της Κρήτης, στην κατάθεσή της περίγραψε τα τελευταία δραματικά λεπτά του 36χρονου.

«Ο Νταγιάκος πριν σκοτωθεί πήγε τουαλέτα, πίσω από το σπίτι. Όπως ερχότανε, τον βλέπω να πέφτει. Τρέχω και βλέπω το παιδί να έχει πέσει ξάπλα στο έδαφος. Εγώ νόμιζα ότι έπεσε επειδή ήταν πιωμένος. Από το στόμα του έβγαινε άσπρο υγρό. Τον σήκωσα στο πλάι γιατί νόμιζα ότι θα έκανε εμετό και όπως τον σήκωσα είδα αίμα στο χέρι μου. Φώναξα βοήθεια, σταματήστε, τρέχει αίμα. Έχει χτυπηθεί. Ήρθαν όλοι μαζί και τον βάλαμε πάνω στην καρότσα. Η κόρη μου πήρε το ΕΚΑΒ. Την ώρα που τον σηκώσαμε δεν είχε πολύ αίμα. Το αίμα το έβγαλε πάνω στο φορτηγό. Είχε γεμίσει η καρότσα αίμα», είπε αρχικά στη μεταμεσονύκτια κατάθεση που έδωσε στις Αρχές και μεταδίδει το cretalive.

Σύμφωνα με την μάρτυρα, ο μπατζανάκης του άτυχου άνδρα έριξε 3-4 πυροβολισμούς με το χέρι προς τα πάνω.

«Νομίζω καθότανε, τράβηξε το πιστόλι του με το ένα χέρι, σηκώθηκε όρθιος και έριχνε με το χέρι πάνω».

Στάθηκε μάλιστα και στις σχέσεις που είχαν θύτης και θύμα, περιγράφοντας τις ως πολύ καλές. Πιο συγκεκριμένα είπε: «Ήταν συγγενείς. Έχουν παντρευτεί δύο αδερφές και είχαν πολύ καλές σχέσεις. Σχεδόν κάθε μέρα ήταν μαζί και τρώγαμε και πίνανε μαζί».