Μόνος, αλλά με ομάδα υποστήριξης, σύμφωνα με κάποιους αναλυτές, ενήργησε ο δράστης της δολοφονίας του 54άχρονου τοπογράφου στο Ψυχικό.

Βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στη δημοσιότητα η εκπομπή του «MEGA», «Live News», καταγράφει τον δράστη να κατευθύνεται στο σημείο της δολοφονίας. Τις τελευταίες ώρες έχουν φτάσει στις Αρχές περισσότερα από 18 βίντεο που καταγράφουν τον τόπο του εγκλήματος από τη στιγμή της εκτέλεσης μέχρι και τη στιγμή της διαφυγής του δράστη.

Οι κινήσεις του δολοφόνου

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Alpha», ο εκτελεστής του τοπογράφου επέβαινε σε σκούτερ. Φορούσε μαύρο μπουφάν, μαύρα γάντια και ένα μπεζ/μόκα παντελόνι.

Κατεβαίνει από το σκούτερ στο πεζοδρόμιο. Καταγράφεται από τις κάμερες ασφαλείας ο σωματότυπός του. Είναι ιδιαίτερα λεπτός. Παρατηρεί πότε θα φτάσει το θύμα του. Τον παρατηρούν, όμως, και κάποιοι γείτονες. Τραβάει την προσοχή των θαμώνων κοντινού καταστήματος, καθώς δεν έχει βγάλει το κράνος του. Ο ίδιος άνθρωπος, μια μέρα πριν, ανέβηκε την Ελευθερίου Βενιζέλου και κατόπτευε την περιοχή. Κάποιοι, μάλιστα, ισχυρίζονται ότι δεν καταγράφηκε μόνο χθες αλλά και προχθές.

Όταν φτάνει το θύμα του, η ώρα είναι 08:16. Βλέπει ότι το αυτοκίνητο κάνει μανούβρα, για να παρκάρει. Μπαίνει ανάποδα στην οδό Κρήτης. Βλέπει το θύμα να παρκάρει, πλησιάζει και αδειάζει δύο γεμιστήρες πάνω του.