Μέχρι το μεσημέρι θα έχει κατατεθεί από τον δικηγόρο του Απόστολου Λύτρα η αίτηση αποφυλάκισης του δικηγόρου που βρίσκεται στην VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, μετά την βιαιοπραγία εναντίον της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου.

Αυτό που θα προσπαθήσει να υποστηρίξει ο δικηγόρος για να γίνει πιο πειστικός και να έχει ανταπόκριση στο συμβούλιο πλημμελειοδικών, είναι ότι δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους.

Πρόκειται για ένα μεγάλο στοίχημα για τον Απόστολο Λύτρα η συγκεκριμένη αίτηση αποφυλάκισης, καθώς θεωρείται μια μεγάλη ευκαιρία για να βγει από τη φυλακή.

Από τη στιγμή που θα κατατεθεί η αίτηση μέχρι και τέλη Ιουλίου το συμβούλιο πλημμελειοδικών θα αποφασίσει αν θα γίνει δεκτό το αίτημά του ή όχι.

Ένα ακόμη πιθανό σενάριο είναι ο δικηγόρος να αποφυλακιστεί με «βραχιολάκι» κάτι που σημαίνει ότι θα βρίσκεται σε κατ’ οικον περιορισμό υπό ηλεκτρονική επιτήρηση.

Όπως αναφέρθηκε στον Alpha, η αγωνία του είναι μεγάλη για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Ωστόσο, θα πρέπει να τονιστεί ότι ο Απόστολος Λύτρας θα παραμείνει έγκλειστος για περίπου 1,5 μήνα ακόμη έως ότου το δικαστικό συμβούλιο αποφασίσει για το αίτημά του.