Όλα ξεκίνησαν όταν η δικηγόρος έκανε μια μικρή εγχείρηση στο χέρι, η οποία έγινε τον Αύγουστο του 2016. Η δικηγόρος υποστήριζε ότι η πορεία αποθεραπείας της δεν ήταν σωστή και πίστευε πως ο γιατρός είχε κάνει κάποιο ιατρικό λάθος. Έκτοτε η γυναίκα επισκέφτηκε τον γνωστό γιατρό στο νοσοκομείο, με τον τελευταίο να αναφέρει αρκετά περιστατικά.

Η δικηγόρος όταν τον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο φώναζε μπροστά στους ασθενείς του ότι «αυτός είναι χασάπης», ενώ τον αποκαλούσε «τιποτένιο, σκουπίδι» και διάφορους άλλους χαρακτηρισμούς. Χαρακτηρισμούς κοινούς με όσα έχει αναφέρει και η πλευρά του ποινικολόγου.

Η δικηγόρος δεν έμεινε μόνο εκεί, καθώς έστελνε και μηνύματα στο κινητό του γιατρού. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα πως ο γιατρός έλαβε μήνυμα με μια φωτογραφία ενός κάδου απορριμμάτων με λεζάντα «όλα σε θυμίζουν», αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής TLive.

Όλη αυτή η συμπεριφορά λάμβανε χώρα για αρκετό διάστημα, ενώ η δικηγόρος είχε αιτηθεί να διοριστεί στο νοσοκομείο, στο οποίο είχε εγχειριστεί η δικηγόρος και εργαζόταν ο γιατρός, με τον οποίο είχε αντιδικία.

Η παρενόχληση εκτός του νοσοκομείου λάμβανε χώρα και μέσω διαδικτύου. Η δικηγόρος έστελνε μηνύματα στον καθηγητή. Χαρακτηριστικό είναι ένα μήνυμα στο οποίο έγραφε «Τα καλύτερα τώρα αρχίζουν. Από τυφώνα μπορείς να γλιτώσεις, από εμένα όχι» και «είσαι αξιοθρήνητος. Σε λυπάμαι».
Στο δικαστήριο επέβαλε στη φερόμενη ως θύμα ξυλοδαρμού από τον ποινικολόγο έχει κληθεί να πληρώσει αποζημίωση 10.000 ευρώ για ηθική βλάβη.