Ιδιαίτερη αδυναμία στη… χλιδάτη ζωή φαίνεται πως είχε μία 31χρονη υπαρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ., η οποία συνελήφθη από τους «Αδιάφθορους» με την κατηγορία ότι έκλεψε μία χρυσή αλυσίδα από μία γυναίκα με καταγωγή από τη Συρία, που κρατούνταν στο αστυνομικό τμήμα Μυκόνου και προοριζόταν για διοικητική απέλαση.

Η εντυπωσιακή μελαχρινή αστυνομικός, η οποία υπηρετεί στο «νησί των ανέμων», συνήθιζε να αναρτά φωτογραφίες στα social media από κοσμικά νυχτερινά μαγαζιά, αλλά και πανάκριβα ημερήσια στέκια της Μυκόνου.

Την ημέρα της σύλληψής της ήταν στην Αθήνα και μάλιστα παρακολουθούσε στις Σχολές της Αστυνομίας σεμινάριο για την ενδοοικογενειακή βία. Καλά ενημερωμένες πηγές της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν στο newsbeast ότι την ώρα που την εντόπισαν οι αστυνομικοί του Εσωτερικών Υποθέσεων φορούσε την κλεμμένη αλυσίδα.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, όλα ξεκίνησαν από την καταγγελία μιας μετανάστριας από τη Συρία, η οποία από τις 14:20 έως τις 18:20 της περασμένης Δευτέρας παρέμενε κρατούμενη στα κρατητήρια του Α.Τ. Μυκόνου, για να εφαρμοστεί σε βάρος της το διοικητικό μέτρο της απέλασης. Όπως εξήγησε στην κατάθεσή της, από τα αντικείμενα που είχε παραδώσει προς φύλαξη έλειπε μία χρυσή αλυσίδα που έφερε μία χρυσή λίρα Αγγλίας, αξίας περίπου 2.500 ευρώ.

Οι «Αδιάφθοροι», που επιλήφθηκαν της υπόθεσης, ανέλυσαν βίντεο από κάμερες ασφαλείας του κτιρίου της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου και διαπιστώθηκε ότι η νεαρή υπαρχιφύλακας είχε αφαιρέσει την επίμαχη αλυσίδα. Η εντυπωσιακή μελαχρινή αστυνομικός συνελήφθη στην Αθήνα, αποδέχτηκε την πράξη της και παρέδωσε την αλυσίδα.