Με την έρευνα για τη φωτιά στη Βάρης-Κορωπίου να βρίσκεται σε εξέλιξη, πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλου, αναφέρουν πως η πυρκαγιά ξεκίνησε από έναν παράλληλο δρόμο σε κοντινή απόσταση από το σημείο.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε στο «MEGA», υπάρχει βίντεο που απεικονίζει έναν εμπρηστή, ωστόσο πρέπει να συνεκτιμηθεί το γεγονός ότι την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά πολίτης ειδοποίησε επιχείρηση που ήταν κοντά στις φλόγες, με άτομά της να σπεύδουν στο σημείο.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης ισχυρίζεται πως έστρεψε την κάμερα της επιχείρησης προς τη μεριά της φωτιάς, ώστε να καταγράφει όσα γίνονταν σχετικά με την κατάσβεση αυτής.

Συνελήφθη ένα άτομο

Πληροφορίες αναφέρουν πως συνελήφθη ένα άτομο να φέρει πάνω του βενζίνη και άλλο επικίνδυνο υλικό, το ίδιο όμως αρνείται πως σκόπευε να βάλει φωτιά.

Το τελευταίο διάστημα η Πυροσβεστική έχει εντοπίσει δράστη ορισμένων εμπρησμών, ο οποίος έβαζε φωτιές και στη συνέχεια απομακρυνόταν από το σημείο, με τις φωτιές αυτές να μην προκαλούν, ωστόσο, μεγάλες ζημιές.