Ο Απόστολος Λύτρας βγάζει στο «σφυρί» μέρος της περιουσίας του για να καλύψει τα υπέρογκα χρέη του και θέτει σε πλειστηριασμό μια τεράστια μεζονέτα που διαθέτει στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, ο ποινικολόγος για να μπλοκάρει τον πλειστηριασμό έπρεπε να δώσει 100.000 ευρώ, για αυτό τον λόγο φέρεται να έστειλε την πρώην σύζυγο στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, ώστε να πάρει τα χρήματα.

Αυτό όμως δεν συνέβη και η μεζονέτα θα βγει στο «σφυρί» στις 26 Ιουνίου από μεγάλη τράπεζα που ευελπιστεί να εισπράξει 450.000 ευρώ. Η τιμή έχει οριστεί στις 367.877 ευρώ, ενώ η εκτιμώμενη αξία του χώρου στάθμευσης που υπάρχει είναι 11.132 ευρώ.

Φωτογραφίες από τη μεζονέτα που θα βγει σε πλειστηριασμό:

Μάχη για το ακίνητο

Η εκπομπή του Mega ανέφερε ότι η μεζονέτα στο Χαλάνδρι, είναι ένα οικόπεδο 410 τ.μ. με υπόγειο, ισόγειο και πρώτο όροφο που έχει θέα στον κήπο.

«Πρόκειται για μία μεζονέτα, αποτελούμενη από υπόγειο επιφάνειας 51,37 τ.μ., ισόγειο 67,35 τ.μ. και Α΄ όροφο 65,52 τ.μ. Ο υπόγειος όροφος αποτελείται από βοηθητικούς χώρους, αποθήκη και θέση στάθμευσης. Ο ισόγειος όροφος αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, λουτρό, διάδρομο και έναν ημιυπαίθριο χώρο επιφάνειας 11,88 τ.μ., οποίος έχει κλειστεί και έχει ενσωματωθεί στην κατοικία. Ο Α΄ όροφος της μεζονέτας έχει επιφάνεια 65,52 τ.μ. και αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια, διάδρομο, λουτρό και w.c», αναφέρεται στην έκθεση του εκτιμητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, αναμένεται να δοθεί μάχη για το ακίνητο από αρκετούς υποψήφιους αγοραστές.