Μια 23χρονη γυναίκα από την Άμφισσα καταγγέλλει τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της, σε ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Το ζευγάρι φέρεται να διαπληκτίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο, όπου ο σύζυγός της φέρεται να τη γρονθοκόπησε στο πρόσωπο.

Μιλώντας στο «MEGA» και την εκπομπή «LIVE News», ο πατέρας της 22άχρονης αναφέρει: «Εδώ μπλέξαμε με καθάρματα. Χτυπάνε τις γυναίκες του κόσμου. Η κόρη μου είναι 22 χρονών, και στα καλά καθούμενα εχθές το βράδυ ο κύριος αυτός τη χτύπησε. Και φτάσαμε στα νοσοκομεία και τώρα είναι στον εισαγγελέα. Τι μπορούμε να κάνουμε; Αυτή η κατάσταση είναι ανυπόφορη. Φοβόμαστε για τη ζωή του κοριτσιού μου».

«Διαπληκτίστηκαν έξω σε μαγαζί. Και τη χτύπησε. Κάτι της είπε… και την προκάλεσε, και ξαφνικά τη χτύπησε στο πρόσωπο. Τώρα είναι στον εισαγγελέα. Μέσα στο αυτοκίνητο ήτανε οι δυο τους και τη χτύπησε. Και από εκεί πήγε στο νοσοκομείο».

Ο ίδιος ο σύζυγος, που κατηγορείται ότι την ξυλοκόπησε, ήταν εκείνος που τη μετέφερε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο. Αμέσως ειδοποιήθηκε ο πατέρας της κοπέλας. Όπως είπε, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η 23χρονη πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της.

«Και κατά τη μία η ώρα την νύχτα, 00:30, με ειδοποίησαν και πήγα κι εγώ στο νοσοκομείο. Κι ήταν η αστυνομία εκεί πέρα, κι από εκεί πήγαμε στην αστυνομία, για να καταθέσει. Κι άλλη φορά το έχει ξανακάνει και δώσαμε τόπο στην οργή. Κάναμε τα στραβά μάτια. Υπάρχει μάρτυρας, βγήκε έξω ο άνθρωπος στις 4 η ώρα το πρωί, ξυπόλητος. Και μόλις του έβαλε τις φωνές εξαφανίστηκε αυτός. Σταμάτησε.

Ο ίδιος σημειώνει: «Το φόρεμα που φορούσε είναι όλο αίματα, τα παπούτσια της… Χάλια η κατάσταση. Τη φοβέρισε ότι θα το πετάξει μέσα στα δοχεία αυτά…, στους τενεκέδες που πετάμε τα σκουπίδια».

Η 23χρονη υπέβαλε μήνυση σε βάρος του συζύγου της, με τις Αρχές να τον εντοπίζουν και να προχωρούν στη σύλληψή του.