Άγρια ήταν η χθεσινή νύχτα για αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, που πήγαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα μετά από σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο στο Ηράκλειο.

Πιο συγκεκριμένα, μια γυναίκα κατήγγειλε έναν 40χρονο άνδρα για ενδοοικογενειακή βία, με αποτέλεσμα κάθε πλευρά να καλέσει τους δικούς της υποστηρικτές στο σημείο. Οι τρεις άνδρες που ήρθαν από την πλευρά της κοπέλας θέλησαν να επιτεθούν στον σύντροφό της, ο οποίος κατάφερε να ξεφύγει. Στη συνέχεια, ξεκίνησαν να προκαλούν φθορές στο όχημα του 40χρονου μέχρι τη στιγμή που έφτασαν στο σημείο δυνάμεις της ΟΠΚΕ, τις οποίες κάλεσε ο ίδιος ο 40χρονος.

Όπως αναφέρει το Creta24, τη στιγμή που έφτασαν στο σημείο με σκοπό να ηρεμήσουν τα πνεύματα και η κατάσταση, οι τρεις άνδρες τους εξαπέλυσαν επίθεση, με αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να υποστεί κάταγμα στη μύτη.

Αποτέλεσμα ήταν να γίνουν συλλήψεις δύο ατόμων για το συμβάν, ενώ αναζητείται ένα ακόμα άτομο. Παράλληλα, συνελήφθη και ο 40χρονος, γιατί καταγγέλθηκε για ενδοοικογενειακή βία από τη σύντροφό του.