Στην Αλβανία θα γίνει τελικά η κηδεία του 7χρονου Νικόλα που το μεσημέρι του Σαββάτου πνίγηκε στη θάλασσα της Άρβης στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, αυτό αποφάσισε η οικογένεια, όπως αναφέρει το περιβάλλον εργασίας του πατέρα του μικρού παιδιού.

Όπως δήλωσε στο τοπικό σάιτ ο πρόεδρος του Πολιτιστικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου Άρβης, Γιάννης Καρπαθιωτάκης, μετά και την απόφαση της οικογένεια να κηδευτεί το παιδί στην Αλβανία, ο Σύλλογος πήρε την απόφαση να γίνει έρανος προκειμένου να μαζευτούν χρήματα που θα δοθούν στην οικογένεια για να καλύψει τα έξοδα μεταφοράς της σορού αλλά και της κηδείας.

Ο έρανος θα ξεκινήσει στις έξι σήμερα το απόγευμα από τον παπά του χωριού, τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου όπου φοιτούσε ο μαθητής και τα μέλη του Πολιτιστικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου.

Εκτός όμως από τον έρανο, το χωριό ολόκληρο έχει γίνει μία γροθιά και στέκεται στο πλευρό της οικογένειας που τα τελευταία 4 χρόνια βρίσκεται στην περιοχή και εργάζεται στα θερμοκήπια χωρίς να έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα.

Οι έρευνες των Αρχών

Την ίδια ώρα στο μικροσκόπιο των ερευνών μπαίνει βιντεοληπτικό υλικό από κάμερα ασφαλείας που έχει εγκατασταθεί στο αλιευτικό καταφύγιο της Άρβης από τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου. Αυτό που θέλουν να εξετάσουν με προσοχή τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου είναι εάν η κάμερα έχει καταγράψει τις τελευταίες στιγμές του παιδιού αν και όπως σχολιάζουν, είναι βέβαιο ότι ο μικρός Νικόλας πνίγηκε στα νερά.

Ραγίζει καρδιές η μητέρα του μικρού Νικόλα – «Όλα έγιναν μέσα σε 10 λεπτά»

«Όλα έγιναν μέσα σε 10 λεπτά» είπε στους αστυνομικούς η μητέρα του μικρού Νικόλα η οποία δεν μπορεί να πιστέψει τι συνέβη στο αγόρι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, η μητέρα του Νικόλα κατέθεσε στο αστυνομικό Τμήμα της Βιάννου ότι βρισκόταν στο σπίτι μαζί με τον γιο της και το μωρό της όταν ξαφνικά τον έχασε από τα μάτια της.

Αμέσως βγήκε έξω και τον αναζήτησε ωστόσο στα 10 λεπτά που μεσολάβησαν, το κακό είχε ήδη γίνει αφού το παιδάκι είχε πάει στη θάλασσα.