Δικογραφία για βιασμό σχηματίστηκε σε βάρος ενός 46χρονου με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος εργάζεται ως οδηγός λεωφορείου, που μεταφέρει εργαζόμενους σε εργοστάσια στην περιοχή του Ασπροπύργου.

Είχε προηγηθεί καταγγελία από μία 27χρονη κοπέλα, υπάλληλο εργοστασίου της περιοχής, ότι μετά την παραλαβή της από τον σταθμό του Προαστιακού την οδήγησε στο βουνό και εν συνεχεία τη βίασε. Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα (13/5), λίγο μετά τις 06:00 το πρωί, με τον οδηγό, σύμφωνα με την καταγγελία, να αναφέρει στη νεαρή ότι δεν υπάρχει χώρος στο λεωφορείο και να περιμένει λίγο στον σταθμό, για να περάσει ξανά και να την επιβιβάσει.

Λίγη ώρα αργότερα ο 46χρονος επέστρεψε. Η 27χρονη ήταν η μόνη επιβάτιδα στο λεωφορείο και αυτός φέρεται να την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία στο βουνό, όπου και τη βίασε. Στη συνέχεια οδήγησε ξανά το λεωφορείο μέχρι το εργοστάσιο, που εργάζεται η νεαρή, και την άφησε σε κατάσταση σοκ και -κατά πληροφορίες- με αίματα. Η 27χρονη ενημέρωσε για το τι της συνέβη και μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου, όπου κατήγγειλε τον αλβανό οδηγό.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον εντόπισαν και του πέρασαν χειροπέδες, ενώ οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης με την κατηγορία του βιασμού και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.