Μόνο με επίδειξη ταυτότητας και όχι καταγραφή του ακροατηρίου και λίστες με ονοματεπώνυμα αρκεί για την είσοδο όσων θέλουν να παρακολουθήσουν τη δίκη όπως αποφάσισε η πρόεδρος του δικαστηρίου. Επιπλέον, αποφάσισε ότι είναι αναγκαία η φωνητική τήρηση πρακτικών. Συγκεκριμένα, το δικαστήριο έκανε δεκτά τα αιτήματα της υπεράσπισης όσον αφορά τη μαγνητοφώνηση των πρακτικών και όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος, θα μεριμνήσει το δικαστήριο ώστε να λυθούν τα υλικοτεχνικά ζητήματα. Επίσης, δεκτό έγινε το αίτημα να μην φορούν χειροπέδες οι κατηγορούμενοι στη διάρκεια των διακοπών της διαδικασίας, εφόσον παραμένουν στην αίθουσα. Δεκτό έγινε ακόμα το αίτημα για τη μη τήρηση στοιχείων όσων εισέρχονται στο δικαστήριο. ‘Οπως είπε η πρόεδρος, «είναι αποδεκτή η επίδειξη ταυτότητας, μηδενός εξαιρουμένου, η πρώτη που επέδειξα ήμουν εγώ, δεν είναι όμως αποδεκτές οι λίστες και οι φωτοτυπίες στοιχείων. Η είσοδος στο ακροατήριο θα είναι αδιακώλυτη. Θα μπαίνουν όλοι ανεξαιρέτως, όμως θα εισέρχονται τόσοι όσοι είναι και τα καθίσματα της αίθουσας».

Οι κατηγορούμενοι επιμένουν να φύγουν από το δικαστήριο οι αστυνομικοί με πολιτικά. Μάλιστα επικράτησε και πάλι ένταση όταν μία κοπέλα εκ των συμπαραστατών των κατηγορουμένων φώναξε: «δε μπορούν να μας κρατάνε τις ταυτότητες και να μας φακελώνουν» και η πρόεδρος της ζήτησε να φύγει από την αίθουσα. Τότε άλλοι ομοϊδεάτες φώναξαν: «αν ακουμπήσετε την κοπέλα θα γίνει χαμός εδώ μέσα» ενώ ζήτησαν  να φύγουν οι αστυνομικοί με πολιτικά.

«Δεν υποβάλλουμε ως αίτημα αλλά απαιτούμε να φύγουν οι αστυνομικοί από το δικαστήριο» είπαν οι κατηγορούμενοι για συμμετοχή στους «Πυρήνες της Φωτιάς».Ο Παναγιώτης Αργυρού, είπε στην πρόεδρο ότι θέλει να ενημερώσει το δικαστήριο πως «αν γίνουν προσαγωγές συντρόφων τους θα αποχωρήσουν από τη δίκη και να δικάσετε μόνοι σας με τους φίλους σας τους μπάτσους».

Το δικαστήριο χρειάστηκε να διακόψει για άλλη μια φορά για να πέσουν οι τόνοι.