Οι εικόνες από την άγρια συμπλοκή ανηλίκων στην Κέρκυρα έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Οι αστυνομικές έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη για την αιματηρή επίθεση, που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (03/04) στο νησί, στην πλατεία Σαρόκο, από την οποία τραυματίστηκαν τρία άτομα.

Μέχρι στιγμής η δικογραφία σχηματίζεται, με την προανάκριση να συνεχίζεται. Μένει να φανεί αν ο δράστης θα κληθεί σε απολογία με τη διαδικασία του αυτοφώρου ή αν η εισαγγελία θα διατάξει να αφεθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι ελεύθεροι, παραπέμποντας την υπόθεση σε τακτική δικάσιμο.

Ο 17χρονος τραυματίας, ο ένας εκ των τριών θυμάτων, οδηγήθηκε στα Ιωάννινα, προκειμένου να υποβληθεί σε αγγειογραφία.

Οι πληροφορίες, που μεταδίδει η ιστοσελίδα corfutvnews.gr αναφέρουν ότι προς το παρόν οι Αρχές βλέπουν ερωτικά κίνητρα πίσω από το περιστατικό.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο φαίνεται με πόσο βίαιο τρόπο οι δύο μαθητές, 14 και 17 ετών αντίστοιχα, πιάνονται στα χέρια, πέφτουν στο έδαφος, ενώ δεκάδες άτομα γύρω τους παρακολουθούν.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι αρχικά λογομάχησαν μέχρι που ο ένας τράβηξε μαχαίρι και επιτέθηκε στον άλλον με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Από την επίθεση τραυματίστηκε και ένας 49χρονος Ιταλός, που βρέθηκε στο σημείο και προσπάθησε να τους χωρίσει.

Το επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 14:00 το μεσημέρι μπροστά στα μάτια ανύποπτων περαστικών στην πλατεία Σαρόκο. Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μετέφεραν στο νοσοκομείο τον 14χρονο μαθητή γυμνασίου, που δέχθηκε την επίθεση και τραυματίστηκε στο πόδι, τον 17χρονο φίλο του και τον Ιταλό, στον οποίο παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έφυγε.