Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, η οποία διενεργήθηκε νωρίτερα στη σορό της 50χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη. Η μητέρα δύο παιδιών, η οποία έχασε τη ζωή της μετά από επίθεση τριών σκυλιών στην περιοχή της Νεοχωρούδας, έφερε περισσότερες από 50 δαγκωματιές στο κορμί της.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, διαπιστώθηκαν πολλαπλές κακώσεις σε κεφάλι, θώρακα, κοιλιά, κάτω και άνω άκρα. Ο θάνατός της επήλθε συνεπεία των κακώσεων από τις δαγκωματιές.

Διαπιστώθηκε ότι η άτυχη γυναίκα έφερε πάνω από 50 τραύματα στο κορμί της, με τα περισσότερα να εντοπίζονται στα άκρα, ειδικά στα χέρια, όπως αναφέρουν πληροφορίες του ThessToday. Είναι χαρακτηριστικό ότι, όπως επισημαίνουν αρμόδιες πηγές στην ιστοσελίδα, σπανίως συναντούν τέτοια εικόνα σε θύμα επίθεσης από ζώα, με τα τραύματα σε ορισμένες περιπτώσεις να ξεπερνούν και τα τρία εκατοστά.

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα δύο παιδιών με πλούσιο κοινωνικό έργο δέχθηκε την επίθεση το μεσημέρι της Κυριακής στην αυλή της κατοικίας της.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ωστόσο είχε ήδη καταλήξει.

Για την υπόθεση συνελήφθη ο 37χρονος ιδιοκτήτης των σκύλων και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο (κακούργημα). Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη και μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος.

Η τελευταία ανάρτηση της 50χρονης

Τη ψυχή σου την ακούς;Τής κάνεις τα χατίρια;Ή προσπαθείς να την πείσεις ότι κάνει λάθος όταν εξανίσταται; Ότι πρέπει…

Posted by Ελισάβετ Κουζιώρτη on Sunday, December 10, 2023

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Facebook, η 50χρονη έγραψε, όπως μεταδίδει το grtimes.gr: «Τη ψυχή σου την ακούς;

Τής κάνεις τα χατίρια;

Ή προσπαθείς να την πείσεις ότι κάνει λάθος όταν εξανίσταται;

Ότι πρέπει να μείνει κι ας ουρλιάζει να την κάνει τρέχοντας;

Δεν παραμυθιάζεται η ψυχή. Μην την υποτιμάς…

Είναι η καθαρή σου αλήθεια. Άκουσέ την!».