Μία ακόμη οικογενειακή τραγωδία κρύβεται πίσω από τη στυγερή δολοφονία της 35χρονης μητέρας στην Καλλιθέα, στις 28 Δεκεμβρίου.

Ο δράστης, που είναι ο 31χρονος πρώτος ξάδελφος του συζύγου του θύματος και διέμενε στην ίδια πολυκατοικία, αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και σύμφωνα με πληροφορίες είχε σταματήσει να λαμβάνει τα φάρμακά του, με αποτέλεσμα να υποτροπιάσει.

Όλα φαίνεται πως ξεκίνησαν πριν από περίπου ένα μήνα, όταν το ζευγάρι έκανε παρατήρηση στον δράστη, γιατί έκανε συνεχώς θόρυβο. Εκείνος, κατάφερε να κλέψει τα κλειδιά του διαμερίσματος των συγγενών του και ένα μήνα μετά, επέστρεψε για να σκοτώσει την 35χρονη, μπροστά στα μάτια της τετράχρονης κόρης της.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης ελέγχοντας το οικογενειακό περιβάλλον της 35χρονης, αφού ο τρόπος δράσης του δολοφόνου και το γεγονός ότι δεν υπήρχε κίνητρο για το φονικό, τους είχαν πείσει από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για οικείο της πρόσωπο.

Ο 31χρονος ήταν ένας από τους συγγενείς του θύματος που έδωσαν κατάθεση στους αστυνομικούς. Το γεγονός ότι έπεσε σε αντιφάσεις, οδήγησε τους αστυνομικούς να κάνουν έρευνα στο σπίτι του, με άδεια του εισαγγελέα, όπου και βρήκαν το όπλο του εγκλήματος, αλλά και τα κλειδιά του διαμερίσματος του ζευγαριού.

Όπως λένε οι αστυνομικοί, ο δράστης δεν έχει ακόμα επίγνωση του τι έχει συμβεί. Αμέσως μετά τη δολοφονία, επέστρεψε στο διαμέρισμά του, όπου συνέχισε να ζει όπως και πριν…

Σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ο οποίος και θα αποφασίσει για την τύχη του.