Χωρίς απόφαση διακόπηκε για την Τετάρτη η Συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδα των Σπαρτιατών που φαίνεται πως επιχειρεί να λύσει το χάσμα που παρουσιάστηκε στο κόμμα, όταν 9 βουλευτές «άδειασαν» τον πρόεδρο του κόμματος σχετικά με τη στήριξη Κασιδιάρη στον Δήμο της Αθήνας.

Η συνεδρίαση θα συνεχιστεί την Τετάρτη 30 Αυγούστου. Το πρόβλημα είχε δημιουργηθεί στις 27 Ιουλίου, όταν εννέα από τους δώδεκα βουλευτές του κόμματος με γραπτή τους δήλωσε «άδειαζαν» τον πρόεδρο Βασίλη Στίγκα για τα όσα είχε πει για τον βουλευτή Λάρισας, Κωνσταντίνο Φλώρο, όταν ο τελευταίος τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας Κασιδιάρη από το βήμα της Βουλής.

Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι οι «Σπαρτιάτες» ανακοίνωσαν χθες (Κυριακή) πως στηρίζουν την υποψηφιότητα του Ηλία Κασιδιάρη, για τον Δήμο Αθηναίων.

Η ανακοίνωση που έδωσαν στη δημοσιότητα απόψε οι “Σπαρτιάτες” αναφέρει τα εξής: «Μετά τη σύγκληση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, το απόγευμα της Δευτέρας 28 Αυγούστου 2023, αποφασίστηκε ομόφωνα από τον πρόεδρο της Κ.Ο, Βασίλειο Στίγκα, και τους έντεκα παριστάμενους βουλευτές μας, η συνεδρίαση να συνεχιστεί την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023 στις 5 το απόγευμα. Μετά την ολοκλήρωση της επόμενης συνεδρίασης θα εκδοθεί σχετική ανακοίνωση».