Τα μέλη του ποντιακού συλλόγου Πρέβεζας «Η Νέα Σαμψούντα» υποδέχτηκαν το πρωί στη Ρηγίλλης ο Αντώνης Σαμαράς και η σύζυγός του Γεωργία, προκειμένου να ακούσουν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αντάλλαξε ευχές με τα μέλη του συλλόγου που χόρεψαν και ένα ποντιακό χορό, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε στα μέλη του ποντιακού συλλόγου γούρια για τη νέα χρονιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Στο μήνυμά του για τη νέα χρονιά, ευχήθηκε υγεία και αγάπη σε όλους, υπογραμμίζοντας πως «ο νους μου είναι κοντά κυρίως σε εκείνους που έχασαν τη δουλειά τους, που αναγκάστηκαν να βάλουν λουκέτο στα μαγαζιά τους, που περνούν δύσκολες στιγμές τώρα. Αυτούς σκέφτομαι περισσότερο και από βάθους καρδιάς ας τους ευχηθούμε όλοι».

Ευχήθηκε σύντομα να μπει η Ελλάδα στο δρόμο της ανάπτυξης και σε όλους τους Έλληνες να έχουν πάντα χαμόγελα και αισιοδοξία.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος του συλλόγου είπε απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατία: «Να φροντίσετε όσο μπορείτε την πατρίδα μας στη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται σήμερα».