Στο πλατό της πολιτικής εκπομπής του Mega για τις Εκλογές 2023 βρέθηκε η Ελένη Χρονοπούλου η οποία είναι υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. Η κ. Χρονοπούλου σχολίασε τη μεγάλη διαφορά που σημειώθηκε ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Στο κεντροαριστερό χώρο τα πράγματα αλλάζουν κι αλλάζουν με ένα δυναμικό comeback του ΠΑΣΟΚ», δήλωσε μεταξύ άλλων Ελένη Χρονοπούλου.

Στην τοποθέτησή της αναφορικά με τη διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, η κ. Χρονοπούλου σημείωσε μεταξύ άλλων: «Το έλεγε ο πρόεδρος μας εξ’ αρχής. Και ένα ευρώ παραπάνω στην τσέπη κάθε πολίτη μετράει. Και δεν πρόκειται ποτέ να ψηφίσουμε ενάντια σε αυτό. Η διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ συγκεκριμένη. Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα αξιόπιστο και ένα κόμμα που είναι συνεπές. Κάποιος μπορεί να μας κατηγορήσει στο παρελθόν ότι έχουν γίνει λάθη. Όπως έχουν γίνει σε όλα τα κόμματα. Δεν μπορεί όμως κανείς να μας κατηγορήσει ότι έχουμε πει ψέματα, ότι δεν είμαστε συνεπείς και ότι δεν είμαστε αξιόπιστοι. Ο ΣΥΡΙΖΑ δυστυχώς είναι ένα κόμμα αναξιόπιστο και ένα κόμμα το οποίο δεν μπόρεσε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Ένας λόγος που η Νέα Δημοκρατία έχει αυτά τα ποσοστά είναι ότι υπάρχει κόσμος που φοβόταν το να ξανά κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ».

Αποτελέσματα – Εκλογές 2023: Παρακολουθήστε εδώ λεπτό προς λεπτό τη ροή των αποτελεσμάτων