«Ξέρω καλά τί προβλήματα αντιμετωπίζουν οι γυναίκες» αναφέρει η υποψήφια βουλευτής Α’ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ροκοφύλλου, στο νέο της βίντεο που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όπως τονίζει χαρακτηριστικά, «είμαι μητέρα, σύζυγος, μάχιμη δικηγόρος που ασχολούμαι με τα κοινά πολλά χρόνια. Υπήρξα αντιδήμαρχος πολιτικών ισότητας, αντιμετώπισης διακρίσεων και έμφυλης βίας του δήμου Αθηναίων».

Ακολούθως αναφέρεται στο έργο που έχει επιτευχθεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια και αφορά τις γυναίκες. Όπως τονίζει η κ. Ροκοφύλλου, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη «έκανε πολλά για εμάς τις γυναίκες. Από τους μαζικούς προληπτικούς ελέγχους για τον καρκίνο του μαστού και του τραχήλου της μήτρας με το πρόγραμμα «Φώφη Γεννηματά», μέχρι την εφαρμογή του panic button, τις δομές κακοποιημένων γυναικών, τη μείωση του έμφυλου μισθολογικού χάσματος».

Και καταλήγει στο μήνυμά της προς τους ψηφοφόρους της πρωτεύουσας: «Διεκδικώ την ψήφο σας για να κάνουμε ακόμη περισσότερα, για ακόμη περισσότερες γυναίκες στη Βουλή, που έχουν φωνή, γνώση και όραμα. Ζητώ την εμπιστοσύνη σας στην Α’ Αθήνας».

Γυναίκες | Άννα Ροκοφύλλου

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έκανε πολλά για εμάς τις γυναίκες. Για πρόληψη στην υγεία, για αντιμετώπιση της έμφυλης βίας, για ίσους και δίκαιους όρους εργασίας. Μπορούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερα. Μπορούμε να δυναμώσουμε και άλλο τη φωνή μας. -Είμαι μητέρα, επαγγελματίας, υπήρξα στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης σε ζητήματα ισότητας των φύλων. Είμαι η Άννα Ροκοφύλλου και ζητώ την εμπιστοσύνη σας στην Α' Αθήνας.#Anna_stin_a #Athens #neadimokratia #me_tin_anna_stin_a

Posted by Άννα Ροκοφύλλου – Anna Rokofyllou on Tuesday, May 16, 2023