Ο Άδωνις Γεωργιάδης εκτιμά πως η αδυναμία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, δεν συνιστά «καμία πολιτική ήττα της κυβέρνησης». Αντίθετα, σύμφωνα με τον ίδιο, οι βουλευτές που ψήφισαν παρών «έριξαν την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Γεωργιάδης παρομοίωσε τη σημερινή κατάσταση με αυτή που ζήσαμε το 2009, όταν ο Γιώργος Παπανδρέου δήλωνε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ωθώντας τη χώρα σε πρόωρες εκλογές. «Τα αποτελέσματα τα είδαμε», σημείωσε.

Κατόπιν, ο υποψήφιος βουλευτής στη Β΄Αθηνών, αφού εξήρε το έργο της κυβέρνησης σημείωσε: «εάν η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία ότι το 2015 θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για την Ελλάδα».

Όσον αφορά το ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Γεωργιάδης παραδέχτηκε ότι αυτή τη στιγμή έχει το πλεονέκτημα. Όμως «μην βλέπετε μόνο αυτό, να βλέπετε και την τάση», συμβούλευσε επικαλούμενος ότι δημοσκοπικά η διαφορά με τη ΝΔ μειώνεται. Παράλληλα, εκτίμησε ότι ο κόσμος «αλλιώς ψήφισε στις ευρωεκλογές, αλλιώς θα συμβεί στις 25 Ιανουαρίου».

Δείτε το βίντεο…