«Η Χρυσή Αυγή είναι μαγαζάκι βολέματος συγκεκριμένων ανθρώπων», τονίζει ο Δημήτρης Κολτσίδας. Ο πρώην υποψήφιος βουλευτής της ξεσπά και βγάζει στη φόρα τα «άπλυτα» της.

Μιλά για «άδικη φυλάκιση πρώην συναγωνιστών μας και αναίτια. Οι επίορκοι δικαστές κάποτε θα δικαστούν». Παράλληλα όμως τα… έβαλε με τους Παναγιώταρο, Μισιάκα και Μιχαλόλια.

«Τα λαμόγια, είναι ο Παναγιώταρος, ο Μισιάκας, ο αδελφός του Μιχαλολιάκου ο Μιχαλόλιας. ο Παναγιώταρος μας έστελνε μπλουζάκια με made in Pakistan. Τότε τον ρώτησα γιατί και μου είπε “καλύτερα made in Pakistan παρά made in Turkey”», τονίζει στον Alpha και προσθέτει:

«Ο Μισιάκας, αυτός ο λαδοπόντικας των Αθηνών κάλυπτε τον βουλευτή της Λάρισας τον Αλεξόπουλο όταν του έλεγα ότι έχει σχέσεις με Εβραίους, με μασόνους. Έτσι είναι οι εθνικιστές;».

Εκτός αυτού καταφέρεται εναντίον της Χρυσής Αυγής λέγοντας ότι «δεν κάναμε τίποτα από όσα είχαμε πει προεκλογικά, αντ’ αυτού ο καθένας αμείβεται με 12-15.000 ευρώ και οι μόνοι που δεν το έκαναν αυτό είναι οι Λαγός, Κασιδιάρης και νομίζω και ο Γερμενής, που είναι και από τα καλύτερα παιδιά της Χρυσής Αυγής».

«Εδώ και δύο χρόνια υπάρχουν οι διαξιφισμοί στο κόμμα. έτσι καλύπτονται τα σκουπίδια; Μπαίνουν κάτω από το χαλί; Δεν κάναμε τίποτα από όσα υποσχεθήκαμε», καταλήγει.