Πρωτιά σε σταυρούς δείχνει να συγκεντρώνει ο Ηλίας Ψινάκης. Ο Νίκος Ψαρράς, η Αννα Βερούλη, η Βάσια Τριφύλλη, η Μαρία Τζοµπανάκη και ο Γιώργος Κατσαρός, επανεκλέγονται µε τον συνδυασµό Κακλαµάνη. Επίσης εκλέγονται ο ∆ηµήτρης Κωνσταντάρας µε το στρατόπεδο Κακλαµάνη και ο επικεφαλής του συνδυασµού «Επιµένουµε Αθήνα» Γιώργος Αµυράς, γνωστός από την εκποµπή «Μένουµε Ελλάδα». Σίγουρη θεωρείται και η εκλογή των Θ. Μπεχράκη, Χρ. Ακριτίδη, Β. Κοροµάτζο, Λ. Σκιαδά, Χρ.Τεντόµα, Γ. ∆ηµόπουλο, Φ. Ιγνατίου και Α. Παπαδάκη, οι οποίοι θα βρεθούν και σε αυτήν τη θητεία στο πλευρό του κ. Κακλαµάνη. Η Αννα Φιλίνη επανεκλέγεται, αυτήν τη φορά µε τον συνδυασµό Καµίνη, ενώ και η Ελένη Πορτάλιου που ηγήθηκε του συνδυασµού του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στο δημοτικό συμβούλιο.

Στο νέο συµβούλιο θα κληθούν επίσης να συνυπάρξουν ο Πέτρος Κωνσταντίνου από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, µε τον επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο . Από τον συνδυασµό του Γιώργου Καµίνη, θα εκλεγούν σύµφωνα µε τις πρώτες πληροφορίες από τη σταυροδοσία, η Μαρία Κουβέλη, κόρη του Φώτη Κουβέλη, ο Γιώργος Λαζόγκας, η Ευφροσύνη ∆οξιάδη, ο Φίλιππος ∆ραγούµης , η Εύα Κοντοσταθάκου και ο Αλέξανδρος Τομπάζης.

Στη Θεσσαλονίκη,  σύµφωνα µε πληροφορίες από τον συνδυασµό του Κώστα Γκιουλέκα, στα περισσότερα διαµερίσµατα προηγούνταν οι δηµοτικοί σύµβουλοι του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου. Συγκεκριµένα στο Α’ ∆ιαµέρισµα προβάδισµα είχαν οι Χάρης Αηδονόπουλος, Βασίλης Γάκης και η κόρη του πρώην βουλευτή της Ν.∆. Μελίνα ∆ερµεντζοπούλου. Στο Β’∆ιαµέρισµαπρώτοι ήταν οι ΧρυσούλαΓιαταγάνα, Αφροδίτη Χρυσοχόου και Κώστας Μπλετσογιάννης, στο Γ’ ∆ιαµέρισµα η Ευαγγελία Ξουρή και ο Θωµάς Τιµαµόπουλος, στο ∆’ η Πολυξένη ∆ρίτσα και ο Γιώργος Ασπασίδης και στο ∆ιαµέρισµα Τριανδρίας ο Παντελής Τσιβελεκίδης. Τέλος, στο Ε’ ∆ιαµέρισµα, από το οποίο εκλέγονται και οι περισσότεροι σύµβουλοι, σαφές προβάδισµα είχαν οι τρεις εν ενεργεία σύµβουλοι Κώστας Καζαντζίδης, Λίτσα Κολοβού και Βενιαµίν Καρακωστάνογλου και ακολουθούσαν η Αννα Ευθυµίου, η κόρη του πρώην βουλευτή της Ν.∆. Ανθή Σαλαγκούδη και ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Από τον συνδυασµό του Γιάννη Μπουτάρη φαίνεται πως επανεκλέγονται οι δύο δηµοτικοί σύµβουλοι της παράταξης Παναγιώτης Αβραµόπουλος και Ανδρέας Κουράκης στο Ε’ ∆ιαµέρισµα και οι Νίκος Φωτίου, Στεφανία Τανιµανίδου και ΜαρίαΣταυρίδου. Στο Α’ ∆ιαµέρισµα προηγούνταν η Έλλη Χρυσίδου και οι Σταύρος Κωνσταντινίδης, Γιώργος ∆ηµαρέλος, Στάθης Αβραµίδης. Στο Β’ ∆ιαµέρισµα προηγούνταν οι Γιώργος Γιακουµίδης και Λευτέρης Κιοσέογλου, στο Γ’ ∆ιαµέρισµα οι Γιώργος Γεράκης και Θανάσης Παππάς, στο ∆’ οι Μαρία Πασχαλίδου, Λάζαρος Ζαχαριάδης και ∆ήµητρα Αγκαθίδου καιστηνΤριανδρία ο Αντώνης Καρούµπης.