Αναστάτωση προκαλεί το θέμα της μικρής ΔΕΗ και στη Βουλή. Χαρακτηριστική είναι μία ακόμη σύγκρουση μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη και τη συναδέλφου του από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Μαρίνα Χρυσοβελώνη σήμερα για την οποία χρειάστηκε να παρέμβει ο προεδρεύων, Γιάννης Δραγασάκης.

Την έντονη αντίδραση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, προκάλεσε η φράση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη ότι «μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο πρώτο θερινό τμήμα ο τέως υπουργός Υγείας, ο οποίος κανονικά μετέχει στο τρίτο τμήμα της Βουλής».

«Με ενδιαφέρει η υπεράσπιση αυτού του νομοσχεδίου», είπε ο κ. Γεωργιάδης με την βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων να διαμαρτύρεται έντονα. Τότε ο κ. Γεωργιάδης απάντησε: «Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα που ζούμε. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα κ. Πρόεδρε. Προστατέψτε με επιτέλους. Δεν υπάρχει κανένας πανικός κυβερνήσεως. Απόδειξη είναι ότι το νομοσχέδιο δεν έχει καμία αμφισβήτηση από κανένα μέλος των κοινοβουλευτικών ομάδων που συγκροτούν την κυβέρνηση. Άρα, για ποιο πανικό μιλάμε;».

Από την πλευρά του ο κ. Δραγασάκης τόνισε προς την κ. Χρυσοβελώνη ότι με τις φωνές χάνει το δίκιο της. Πάντως, για το θέμα άρχισε να διαμαρτύρεται, χωρίς να του έχει δοθεί ο λόγος, και ο βουλευτής, Αντρέας Ψυχάρης, και τότε ο κ. Δραγασάκης, απευθυνόμενος σε εκείνον, είπε: «Εσείς κ. Ψυχάρη με ποια ιδιότητα μιλάτε αυθαιρέτως; Δεν έχετε το λόγο. Μην το παρακάνουμε πια».