Τόσο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν δηλώσει ότι θα είναι από τους πρώτους που θα κάνουν το εμβόλιο μόλις κυκλοφορήσει στη χώρα μας.

Το ίδιο θα πράξει και η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, ενώ τα βήματά τους αναμένεται να ακολουθήσουν ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάννης Βαρουφάκης – ο μόνος από τους πολιτικού αρχηγούς που διατηρεί αμφιβολίες είναι ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Πληροφορίες μας όμως αναφέρουν ότι από τους πρώτους που θα σπεύσουν να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού θα είναι και οι 157 βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Έχουν μάλιστα διαβεβαιώσει για κάτι τέτοιο και τον ίδιο τον πρωθυπουργό ο οποίος ικανοποιήθηκε μόλις το άκουσε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Μάλιστα σχεδόν όλοι αναμένεται να δημοσιοποιήσουν το γεγονός με φωτογραφικό υλικό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μια τέτοια κίνηση αφενός θα αποτελεί δημόσια απόδειξη ότι το έκαναν από τους πρώτους ώστε να επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό στην κανονικότητα έπραξαν και αφετέρου δώσουν το καλό παράδειγμα και προς τους ψηφοφόρους της εκλογικής τους περιφέρειας.