Η Έλενα Ράπτη, Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, μετά από πρόσκληση του Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης Παραβατικότητας του Δήμου Μεταμόρφωσης, μίλησε στην ενημερωτική διαδικτυακή εκδήλωση που διοργανώθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρας κατά της Κακοποίησης των Παιδιών. 

Στην ομιλία της αναφέρθηκε σε όλα τα σημαντικά μηνύματα της καμπάνιας «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης και παρουσίασε τα ενημερωτικά εργαλεία που με τρόπο ψυχαγωγικό και εκπαιδευτικό διδάσκουν στα παιδιά απλούς κανόνες αυτοπροστασίας, ώστε να είναι ασφαλή και να μπορούν να αποφεύγουν καταστάσεις που απειλούν την ασφάλειά τους.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης με ομιλίες τους ο Στέφανος Αλεβίζος, Ψυχολόγος του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και η Μαρία Κόλλια, Αστυνόμος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (Cyberkid).

Η Έλενα Ράπτη ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Μεταμόρφωσης Στράτο Σαραούδα για την πρόσκληση και συνεχάρη το Τοπικό Συμβούλιο Πρόληψης Παραβατικότητας για την αξιέπαινη πρωτοβουλία του.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την εκδήλωση εδώ.