Στην καταδίκη της σχεδιαζόμενης τετραπλής τρομοκρατικής επίθεσης και της έκρηξης που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά η υπάλληλος εταιρείας ταχυμεταφορών, προχώρησαν τα πολιτικά κόμματα.

Ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Δένδιας εξέφρασε την ελπίδα να επιτευχθεί ένα αποφασιστικό βήμα για την εξάρθρωση της τρομοκρατίας στη χώρα μας και δήλωσε: «η πολιτεία βρίσκεται για μια ακόμη φορά ενώπιον μιας μεγάλης πρόκλησης. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα παραμείνει αναξιοποίητη και ότι θα επιτευχθεί ένα αποφασιστικό βήμα για την εξάρθρωση της τρομοκρατίας στη χώρα μας».

Παράλληλα, επισήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει κάθε προσπάθεια σε αυτή την κατεύθυνση, ελπίζοντας ότι η κυβέρνηση δεν θα υποκύψει και πάλι στον «πειρασμό» της θριαμβολογίας και της μικροκομματικής εκμετάλλευσης.
Από την πλευρά του, ο ΣΥΝ αφού καταδίκασε τις ενέργειες και τις πρακτικές αυτές, τόνισε ότι δεν πρέπει να γίνουν αιτία να χαθεί η βασική πολιτική στόχευση αυτών των εκλογών, που είναι η καταδίκη της κυβερνητικής πολιτικής του μνημονίου.

Για απόπειρα των τρομοκρατών να παρέμβουν στις επικείμενες εκλογές κάνει λόγο ο εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης, ο οποίος δήλωσε ότι «οι πατριωτικές δυνάμεις της χώρας πρέπει να αντιμετωπίσουν τα σχέδια που εξυφαίνονται στο εξωτερικό και έχουν ως στόχο την αποσταθεροποίηση της Ελλάδας».