Ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας, Νικήτας Κακλαμάνης, πραγματοποίησε σήμερα, Πρωτομαγιά, βόλτα και στα επτά δημοτικά διαμερίσματα της Αθήνας, μοιράζοντας μικρές γλάστρες με βασιλικό στους Αθηναίους και στις Αθηναίες.

Ο Ν. Κακλαμάνης συνομίλησε με τους δημότες για τα προβλήματα της πόλης, εκφράζοντας την αισιοδοξία και την πίστη του, ότι, μετά από τις 26 Μαΐου, όταν θα αναλάβει ξανά τη δημαρχία με τη βούληση του αθηναϊκού λαού, θα βοηθήσει, ώστε η Αθήνα να γίνει και πάλι πραγματική μητρόπολη, που θα προσελκύει το παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας», της οποίας ηγείται ο Νικήτας Κακλαμάνης, θα γίνουν αύριο (02/05), στις 10:30 το πρωί, δότες στην Τράπεζα Μυελού των Οστών του Ογκολογικού Νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ» (Λεβαδίας 8, Γουδί).

Η σημαντική πρωτοβουλία έχει σκοπό να στείλει προς τον καθένα και ιδιαίτερα στα παιδιά το μήνυμα, ότι υπάρχει ελπίδα απέναντι σε κάθε δυσκολία, αρκεί να έχεις τη στήριξη του συνανθρώπου σου.

Ο Ν. Κακλαμάνης, ο οποίος είναι και γιατρός, είχε πρωτοστατήσει, ως υπουργός Υγείας, στη δημιουργία του «ΕΛΠΙΣ», σε συνεργασία με την κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη.