«Τις ίδιες μνημονιακές υποχρεώσεις που είχε η Αθήνα, τις είχε και ο Πειραιάς αλλά έλυσε τα προβλήματά του», τόνισε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA ο Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων μίλησε με θετικά λόγια για το έργο του Βασίλη Μιχαλολιάκου και ανέφερε μερικά παραδείγματα της δουλειάς που έχει επιτελέσει στο λιμάνι.

«Ο δήμαρχος Πειραιά βρήκε αστέγους και σήμερα έχει λύση. Παρέλαβε μία πόλη με σκουπίδια και σήμερα η εικόνα είναι βελτιωμένη», είπε. Και σχολίασε τι συνέβη στην Αθήνα τα τελευταία τέσσερα χρόνια λέγοντας ότι ένα έργο δεν έχει γίνει.

«Ο δήμαρχος δεν πρέπει να παίζει το ρόλο της φιλεύσπλαχνης κυρίας», ανέφερε και επιτέθηκε στον Γιώργο Καμίνη λέγοντας: «Παρέδωσε την πλατεία Συντάγματος στα τσαντίρια των αγανακτισμένων». Ξεκαθάρισε πάντως ότι αν τον επιλέξουν οι πολίτες, «Δεν θα επιτρέπουμε σε 30-40 ανθρώπους να κλείνουν το κέντρο και να νεκρώνουν την αγορά».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την Νέα Δημοκρατία έκανε λόγο για «ημίτρελους που κάθε τόσο κλείνουν το κέντρο της Αθήνας» αφήνοντας αιχμές για την στάση της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ στο ζήτημα των συγκεντρώσεων.

«Θα πάει ο τύπος με το πλακάτ να πληρώσει το χαράτσι; Εάν κάποιοι επιμένουν ότι έχουμε δικτατορία και αυτή δεν τελείωσε το ΄74 με την μεταπολίτευση, είναι ημίτρελοι», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σπηλιωτόπουλος.