«Ο κ. Μπαλτάκος δεν μπήκε στη θέση αυτή για να κάνει το θεωρητικό της Ν.Δ. Μπήκε σ’ αυτή τη θέση για τις νομικές του γνώσεις και δεξιότητες. Ο γραμματέας της κυβέρνησης έχει την ευθύνη των νομοσχεδίων. Καμία δουλειά δεν είχε και ήταν απαράδεκτο να συνομιλεί με τη Χρυσή Αυγή», τόνισε η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Ν.Δ., Σοφία Βούλτεψη, σχολιάζοντας το επίμαχο βίντεο με τη συνομιλία Κασιδιάρη-Μπαλτάκου.

Τόνισε δε, πώς πρέπει «να είμαστε προσεκτικοί με τα βίντεο, διότι εγώ η ίδια έχω πέσει θύμα φοβερής κοπτοραπτικής». Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, η κ. Βούλτεψη ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο κ. Μπαλτάκος «είχε θεσμικό ρόλο και δεν είχε καμία δουλειά να συνομιλεί μαζί τους. Πολύ περισσότερο, να κάνει λάθος να πει ότι το έκανε για να τους ξεφορτωθεί».

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Ν.Δ. άσκησε δριμεία κριτική στην αξιωματική αντιπολίτευση, υποστηρίζοντας ότι «γίνεται μια προσπάθεια να ταυτιστεί μια παράταξη που πρωτοστάτησε στην αποκατάσταση της δημοκρατίας με τη Χ.Α.». «Είναι άθλιο αυτό και το αποκρούω μετά βδελυγμίας, για να θυμηθούμε εκφράσεις της εποχής που θέλουν να επαναφέρουν, διότι δεν έχουν δικαίωμα αυτοί να χαρίζουν μια παράταξη τόσο μεγάλη ή ένα τμήμα της έστω στη Χ.Α.», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την κ. Βούλτεψη «αν βλάψει εκλογικά τη Ν.Δ. αυτή η υπόθεση, θα βλάψει την ίδια τη δημοκρατία». «Η δημοκρατία δεν υπηρετείται με το να συναθροίζουμε τους εχθρούς της επειδή υπήρξαν ατομικοί προσδιορισμοί. Δεν είναι αυτό δημοκρατία», σημείωσε.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση Μπαλτάκου-Κασιδιάρη