10 χρόνια newsbeast.gr, 10 χρόνια ειδήσεις. Περισσότερες από 3.500 ημέρες, σας μεταφέρουμε, έγκαιρα και έγκυρα, τα σημαντικότερα γεγονότα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Στις 21 Ιουνίου του 2020, το site που εμπιστεύεστε για την καθημερινή σας ενημέρωση συμπλήρωσε μια δεκαετία στις δημοσιογραφικές επάλξεις. Προσωπικότητες από την πολιτική σκηνή του τόπου, εύχονται στο newsbeast.gr.

«Για τα 10 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του newsbeast.gr, εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους εργαζόμενους και την εκδοτική ομάδα, χρόνια πολλά. Σε μια εποχή όπου η πανδημία έχει πλήξει ιδιαίτερα τα ΜΜΕ, χρειάζεται η στήριξη της Πολιτείας προκειμένου να διασφαλιστεί η λειτουργία τους και οι θέσεις εργασίας. Είναι ζήτημα δημοκρατίας να στηρίξουμε τα μέσα ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους, ιδιαίτερα μέσα στις περιοριστικές συνθήκες που επιβάλλει η πανδημία. Το newsbeast.gr πατά σε γερές βάσεις και συνεχίζει μια δυναμική πορεία στο χώρο των ηλεκτρονικών ΜΜΕ έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη του αναγνωστικού κοινού. Καλή συνέχεια, καλή δύναμη και πάντα επιτυχίες».

Φώφη Γεννηματά

Πρόεδρος Κινήματος Αλλαγής

Το επετειακό κείμενο για τα 10 χρόνια του newsbeast.gr