Επίθεση σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση εξαπέλυσε η γγ του ΚΚΕ, μιλώντας απόψε σε ανοιχτή συγκέντρωση στον Πειραιά. Η κ. Παπαρήγα ζήτησε από τους ψηφοφόρους να τιμωρήσουν τα δύο μεγάλα κόμματα για την πολιτική τους επί σειρά ετών.

«Αν δεν καταψηφιστούν τα δύο μεγάλα κόμματα, οι εξελίξεις θα είναι αρνητικές και ουσιαστικά θα σηματοδοτήσουν ένα πισωγύρισμα», είπε η κ. Παπαρήγα αναλύοντας την σημασία της ψήφου και κυρίως την ανάγκη ενίσχυσης του ΚΚΕ. Οι εργαζόμενοι, είπε η Γραμματέας του ΚΚΕ, πρέπει να δώσουν απάντηση στον πρωθυπουργό που υποστηρίζει ότι ο λαός κατανοεί τις δυσκολίες.

Η κ. Παπαρήγα επανέλαβε την εκτίμηση που κάνει σε όλες τις ομιλίες της τις τελευταίες ημέρες ότι η κυβέρνηση λέει ψέματα ότι δεν θα πάρει άλλα μέτρα και σημείωσε ότι θα ληφθούν και άλλα μέτρα και εκτός του Μνημονίου. Απλά, πρόσθεσε, αυτό θα γίνει μετά τις εκλογές. Επίσης η κ. Παπαρήγα κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι τρομοκρατεί τον λαό βάζοντας ψεύτικα διλήμματα ότι δηλαδή η χώρα θα χρεοκοπήσει αν δεν εφαρμοστεί η πολιτική του Μνημονίου και ζήτησε από τον λαό να τρομοκρατήσει την κυβέρνηση αλλάζοντας τους συσχετισμούς.