Στους κορυφαίους πολιτικούς του κόσμου κατατάσσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Έλενα Ράπτη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα newn.gr.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αυτή τη στιγμή πολιτικά κυρίαρχος. Και δε νομίζω να διακινδυνεύω να πω πως είναι στους κορυφαίους πολιτικούς του κόσμου. Άλλωστε με πρόλαβαν στην σκέψη αυτή όλα τα ξένα Μέσα ενημέρωσης», σχολίασε η κ. Ράπτη.

Η Θεσσαλονικιά βουλευτής αναφέρθηκε στην πρόσφατη υγιειονομική κρίση του κορονοϊού και τόνισε την αποτελεσματικότητα με την οποία η κυβέρνηση τη διαχειρίστηκε.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ένωσε τους Έλληνες μέσα από δύο κρίσεις τις οποίες διαχειρίστηκε υποδειγματικά. Ο βαθμός ετοιμότητας και τα αντανακλαστικά της κυβέρνησης, η λειτουργία του δημοσίου, η νέα σχέση πολίτη και πολιτικής είναι πρωτοφανής για τη χώρα μας» είπε.

Η κ. Ράπτη μίλησε και για μία νέα εποχή στην πολιτική ζωή της χώρας και δεν παρέλειψε να δηλώσει ότι είναι αισιόδοξη για την ελληνική οικονομία.

«Δεν υπάρχουν στην Ελλάδα τα ιδεολογικά πρόσημα της εποχής που διαιρούσαν τους Έλληνες. Αυτή η ρητορική ανήκει στο παρελθόν. Ο νέος συμβολισμός μιας Ελλάδας που κερδίζει μάχες αποτελεί τη σημερινή κοινή ιδεολογία της πλειοψηφίας των Ελλήνων. Είμαι βέβαιη πως και η οικονομία θα πετύχει πράγματα πολύ θεαματικότερα από τις προβλέψεις» κατέληξε.