Ο δικηγόρος που μήνυσε τον Θεόδωρο Πάγκαλο για το θέμα της παρακολούθησης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Ο κ. Άγης Τάτσης είπε ότι είναι εκπληκτικό αυτή η Πολιτεία να περιμένει να κάνει μήνυση ένας δικηγόρος. «Είναι δυνατόν να λέγονται αυτά τα πράγματα;», σημείωσε ο κ. Τάτσης ξεκαθαρίζοντας ότι με τις δηλώσεις ο κ. Πάγκαλος εκθέτει τη χώρα παγκοσμίως.

Αναφερόμενος στο νομικό ζήτημα της μήνυσης, είπε ότι «Νομικά ισχύει ότι σε κάθε πλημμέλημα, ισχύει το αυτόφωρο. Προφανώς και πρέπει να αναζητηθεί ο κ. Πάγκαλος», σημείωσε ο δικηγόρος.

Ο κ. Τάτσης μία μέρα μετά την μήνυσή του στο πρώην κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ δεν μπορούσε να διανοηθεί «πως είναι δυνατόν να κάνουμε πλάκα με τέτοια θέματα».

Γι’ αυτό και τόνισε ότι ο Θεόδωρος Πάγκαλος «εκθέτει τη χώρα και υπαλλήλους αυτής της χώρας διαταράσσοντας τις σχέσεις της χώρας με άλλες χώρες. Είναι απίστευτο με μια λογική φαιδρότητας να ανοίξει τέτοια ζητήματα σε αυτή τη συγκυρία».

Γι’ αυτό και συνεχίζοντας είπε ότι είναι προφανές «ότι αυτά είναι μυστικά και απόρρητα. Οφείλουν αυτοί που τα γνωρίζουν, να τα πάρουν στον τάφο τους μαζί τους».