Επιχείρηση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από το θέμα που προέκυψε με τις δηλώσεις Γιούνκερ και τον πρωθυπουργό, καταλογίζει στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ο Γιάννης Μανώλης.

Μιλώντας στον realfm 97.8 και στον Νίκο Χατζηνικολάου, ο κ. Μανώλης τόνισε ότι η εμφάνιση Μητσοτάκη έγινε σε μία εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για την κυβέρνηση.

Με τις δηλώσεις Γιούνκερ να είναι βασικό θέμα σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης και την κοινωνία, όπως εκτίμησε, να μην αντέχει άλλα μέτρα. «Επέλεξε την ημέρα, την ώρα να ταράξει τα νερά. Έχει άλλωστε ελεύθερο βήμα» είπε χαρακτηριστικά.

Για τις αιχμές του επιτίμου εναντίον της κυβέρνησης Καραμανλή, ο κ. Μανώλης υπενθύμισε ότι η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν το νούμερο δυο του υπουργικού συμβουλίου, «είχε άποψη για όλα» τόνισε και επανέλαβε πως και η πρώην υπουργός είχε σημαντικό μερίδιο ευθύνης για τις πρόωρες κάλπες που αποφάσισε ο πρώην πρωθυπουργός.

«Ο Μητσοτάκη είχε προβλέψει ότι ο Παπανδρέου δεν θα γίνει πρωθυπουργός. Και έγινε. Θα τον διαψεύσει και ο Σαμαράς και θα γίνει πολύ σύντομα πρωθυπουργός» σημείωσε και αμφισβήτησε τις φωνές που ακούγονται και εντός της ΝΔ για «πανστρατιά» στελεχών της κεντροδεξιάς.

«Το ζητούμενο για να γίνει κυβέρνηση η ΝΔ είναι η ενότητα στη βάση της. Και αυτό θα γίνει και πολύ σύντομα» κατέληξε.

Πηγή: real.gr