Ψηφίζεται σήμερα από το Γ’ Θερινό Τμήμα της Βουλής το νομοσχέδιο για την περαίωση των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων.

Το Βερολίνο επισκέπτεται σήμερα η υφυπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Εύη Χριστοφιλοπούλου, η οποία θα συναντηθεί με τον Γερμανό ομόλογό της, Τόμας Ράχελ, πολιτειακούς παράγοντες. Η υφυπουργός θα επισκεφθεί το Ευρωπαϊκό Σχολείο και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Στις 8 π.μ. περιοδεία του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής και μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη, στον Οίκο του Ναύτου.

Στις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ. έξω από το Δημαρχείο στηΝ Αγία Βαρβάρα θα βρίσκεται η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου Κρήτης. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Αγροτικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηρακλείου στα τηλέφωνα 2813400374 – 375 ή στο τηλέφωνο 6938332355, υπεύθυνη η κ. Κριτσωτάκη.

Στις 10 π.μ. στο Β’ εργοστάσιο της ΒΙΑΝΕΞ ομιλία της γενικής γραμματέως του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, σε συγκέντρωση εργαζομένων στην εταιρεία.

Στις 10:30 π.μ. στα γραφεία της ΠΕΜΠΕΝ ομιλία του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής και μέλους της ΚΕ του ΚΚΕ, Θανάση Παφίλη σε σύσκεψη ναυτεργατών.

Στις 10:30 π.μ. στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας, επίσημη δοξολογία στο πλαίσιο του εορτασμού της σημερινής Ημέρας Μνήμης των Εθνικών Ευεργετών, θα ακολουθήσει ομιλία του νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Στις 11 π.μ. στο Γ’ εργοστάσιο της ΒΙΑΝΕΞ  ομιλία της γενικής γραμματέως του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα σε συγκέντρωση εργαζομένων στην εταιρεία.

Στις 11 π.μ. στο μνημείο εθνικών ευεργετών εντός της ΔΕΘ κατάθεση στεφάνων στο πλαίσιο της Ημέρας Μνήμης των Εθνικών Ευεργετών.

Στις 11 π.μ. στο Νομαρχιακό Μέγαρο Ηρακλείου η νομάρχης Βαγγελιώ Σχοιναράκη-Ηλιάκη θα υπογράψει εργολαβική σύμβαση για το έργο: «Αναβάθμιση-ανακατασκευή και στατική ενίσχυση στο 1o Λύκειο Ηρακλείου (Καπετανάκειο)» προϋπολογισμού 1.200.000 ευρώ.

Στις 11:15 π.μ. επίσκεψη του υποψηφίου περιφερειάρχη Κρήτης, Δημήτρη Γιαννουλάκη, στη νομάρχη Ηρακλείου, Βαγγελιώ Σχοιναράκη-Ηλιάκη.

Στις 12 το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας, Κάρολου Παπούλια, και του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, η ορκωμοσία του υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας, Γιάννη Διαμαντίδη, του Γιώργου Πεταλωτή, ως υφυπουργού Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και της Ελπίδας Τσουρή, ως υφυπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας.

Στις 12:30 μ.μ. στα γραφεία του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος ΣΕΒΕ  στη Θεσσαλονίκη, συνάντηση εργασίας των μελών του διοικητικού συμβουλίου του Συνδέσμου με την ανεξάρτητη βουλευτή, Ντόρα Μπακογιάννη.

Στη 1:30 μ.μ. στο υπουργείο Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, ομιλία του υπουργού, Γιάννη Διαμαντίδη και της υφυπουργού, Ελπίδας Τσουρή.

Στις 2 μ.μ. ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας, Γιάννης Διαμαντίδης, και η υφυπουργός Ελπίδα Τσουρή θα συναντηθούν με διαπιστευμένους πολιτικούς συντάκτες.

Στις 6:30 μ.μ. επίσκεψη του υποψηφίου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, στα γραφεία του Σωματείου Επαγγελματιών Λιτοχώρου και συνάντηση με το διοικητικό του συμβούλιο.

Στις 7:30 μ.μ. επίσκεψη του υποψηφίου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, στον Δήμο Δίου-Ολύμπου και ομιλία σε ανοικτή συγκέντρωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου.