Άναψαν τα… πνεύματα στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» όταν στο τραπέζι της συζήτησης «έπεσε» το θέμα της ενοποίησης της Αριστεράς.

Ο κ. Στρατούλης εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ευχήθηκε στον κ. Κατσώτη του ΚΚΕ καλή επιτυχία για τη νέα ηγεσία του κόμματος. «Αφήστε τις φιλοφρονήσεις κύριε Στρατούλη, εκτιμούμε τα καλά σας λόγια αλλά εμείς είμαστε δύο διαφορετικά κόμματα. Εσείς συνεργάζεστε με τον Καμμένο», επαναλάμβανε ο Κατσώτηςμ τη στιγμή που ο Στρατούλης έλεγε διαρκώς ότι πιστεύει στη συνεργασία και ενοποίηση της Αριστεράς για το καλό του τόπου. «Ευχόμαστε με την καρδιά μας κάθε επιτυχία στη νέα ηγεσία του ΚΚΕ και για το καλό του κόμματος και για το καλό του λαού και για το καλό της Αριστεράς που εμείς πιστεύουμε ότι το πιο καλό γι’ αυτήν είναι να συνεργαστούμε για να φύγουμε από αυτή την πολιτική», έλεγε.

Οι τόνοι ανέβηκαν περισσότερο όταν στη συζήτηση μπήκε η κυρία Δρέττα και ο κ. Γκιουλέκας που επαναλάμβαναν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποσκοπεί σε συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες με τον κ. Στρατούλη να λέει διαρκώς ότι: «Δεν με αφήνετε να μιλήσω; Τόσο πολύ φοβίζει η συνεργασία της Αριστεράς;».